Legger forholdet på is etter «Paradise Hotel»

Malin avslører hva som skjedde etter den tårevåte exiten fra TV3s realityserie.

SEOGHØR.NO: Det ble en tårevåt exit for Malin Håvardsdotter Jensen (22) da hun torsdag måtte forlate TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Spesielt følelsesladet ble det da Malin måtte ta farvel med sin tidligere romkamerat Carl Aksel Berg Jansen (20).

Se video øverst i saken!

De to fant tonen fra første stund på hotellet, og har tidligere avslørt til Seoghør.no at de hoppet til køys allerede den første kvelden de delte rom under innspillingen i Mexico.

Tung kveld

Malin legger ikke skjul på at den første kvelden utenfor hotellet ble en tung affære.

BLE VRAKET: Malin måtte forlate «Paradise Hotel» etter at Jonas Ulseth (20) vraket henne til fordel for Mickela Beckovic (20).
BLE VRAKET: Malin måtte forlate «Paradise Hotel» etter at Jonas Ulseth (20) vraket henne til fordel for Mickela Beckovic (20). Vis mer

- Det ble en spesiell kveld, siden jeg var helt alene. Jeg syntes det var tungt å forlate Carl Aksel, men tror ikke jeg kunne gjort noe annet, som hadde ført til at jeg fikk bli, sier hun til Seoghør.no.

Holder på singelstatusen

Hun avslører at det ikke tok lang tid fra de begge kom hjem til Norge, til de møttes igjen. Men realitykollegene ble enige om å holde på singelstatusen.

- Det tok vel en kun en uke fra vi kom hjem til vi møtte hverandre. Vi har fortsatt kontakt, og er glade i hverandre.

- Men vi er enige om at vi begge har lyst til å leve livet. Vi er begge «YOLO»-mennesker (You only live once, red.anm), så vi driver ikke og dater eller noe sånt, sier Malin til Seoghør.no.

Malin angrer ikke ett sekund på at hun meldte seg på «Paradise Hotel», og sier hun ikke er flau over sengescenene som har blitt vist på TV.

NYTER SINGELLIVET: Malin sier til Seoghør.no at hun ser frem til å nyte singellivet i sommer, når hun reiser til Magaluf og Rhodos for å jobbe som bartender. Foto: PRIVAT
NYTER SINGELLIVET: Malin sier til Seoghør.no at hun ser frem til å nyte singellivet i sommer, når hun reiser til Magaluf og Rhodos for å jobbe som bartender. Foto: PRIVAT Vis mer

- Jeg pleier å si at man reiser ikke til Mexico for å leve i sølibat, ha ha. Livet på «Paradise Hotel» var fantastisk og det var mange høydepunkter.

- Det jeg likte aller best var «Miss Paradise»-konkurransen. Jeg var skikkelig fornøyd med stand-up showet mitt, selv om mye av det ikke ble vist på TV.

Reiser til Magaluf

Malin ligger ikke på latsiden, selv om «Paradise Hotel»-innspillingen nå er ferdig.

22-åringen drar om kort tid til Magaluf i Spania, hvor hun skal jobbe som bartender. Hun planlegger også å gjøre det samme på Rhodos i løpet av sommeren.

- Jeg tror det blir kjempegøy, spesielt siden jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger etter «Paradise Hotel», sier hun med et smil.

LES OGSÅ: «Paradise Hotel»-Malin åpner seg om diagnosen

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.