VAR FORLOVET: Tom Sturridge og Sienna Miller gikk fra hverandre i 2015. I løpet av de fire årene paret var sammen, fikk de en datter. Her er de avbildet sammen i 2014. Foto: Invision/ NTB scanpix
VAR FORLOVET: Tom Sturridge og Sienna Miller gikk fra hverandre i 2015. I løpet av de fire årene paret var sammen, fikk de en datter. Her er de avbildet sammen i 2014. Foto: Invision/ NTB scanpixVis mer

Sienna Miller:

Legger datteren sammen med eksen hver kveld

Hollywood-stjernen er fast bestemt på å beholde rutinene, på tross av bruddet.

(Seoghør.no): I 2015 ble det kjent at skuespiller Sienna Miller (35) og forloveden Tom Sturridge (31) hadde gått hver til sitt.

Paret, som hadde vært sammen siden 2011, forlovet seg rundt nyttår i 2011 og har datteren Marlowe Ottoline Layng Sturridge (4) sammen.

I et nytt intervju med magasinet Allure, åpner Miller opp om hvilke oppdragelsesrutiner hun og eksforloveden har.

SINGEL FILMSTJERNE: Sienna Miller på «American Sniper»-premieren i 2014 sammen med regissør Clint Eastwood. Foto: Reuters/ NTB scanpix
SINGEL FILMSTJERNE: Sienna Miller på «American Sniper»-premieren i 2014 sammen med regissør Clint Eastwood. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

På tross av bruddet, prioriterer duoen nemlig å oppdra datteren sammen i størst mulig grad. Selv om hun ikke lenger bor sammen med Sturridge, møtes de hver dag - og det spesielt for ett viktig rituale:

- Vi legger henne sammen hver dag, sier Miller til Allure, ifølge Time-nettstedet Motto.

- Komplisert til tider

Ettbarnsmoren bor nemlig bare noen få kvartaler fra Sturridge i New York, noe som gjør det praktisk mulig å gjennomføre kveldsrutinene.

- Å gjøre så mye som mulig sammen, føltes som det mest ideelle for oss. Heldigvis er vi veldig glad i hverandre og er bestevenner, så det er bra, sier Miller og legger til:

- Det er ikke det at det ikke er komplisert til tider, for det er det.

- Skikkelig drittår

Etter bruddet i 2015 åpnet skuespilleren opp om sin egen tilværelse som singel, og hvordan det tidvis opplevdes som tøft uten en fast partner ved sin side.

NY FILM: Sienna Miller har siden 2015 jobbet med filmen «The Lost City of Z». Her er hun på filmens premiere tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
NY FILM: Sienna Miller har siden 2015 jobbet med filmen «The Lost City of Z». Her er hun på filmens premiere tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ting har vært ganske overveldende i det siste med tanke på volumet av alt som skjer, fortalte hun til Vogue.

- Alt forandrer seg. Det har faktisk vært et skikkelig drittår, men også fantastisk. Alt er yin og yang. Jeg føler at hvis man gjør det bra på ett område, så er det vanskelig på et annet, og nå går jobben min veldig bra.

Sienna Miller er kjent fra filmer som «Alfie», «American Sniper» og «Burnt», og i førstnevnte spilte hun mot sin berømte ekskjæreste Jude Law (44).

I 2005 skapte han store overskrifter, etter å ha hatt en affære med den 26 år gamle barnepiken Daisy Wright. Paret slo av naturlige årsaker opp, men ble de sammen igjen en stund senere. De to filmstjernene gikk fra hverandre for godt i februar 2011.

Avviste romanserykter

Etter bruddet med Tom Sturridge, er Sienna Miller blitt gjenstand for flere romanserykter. I september ble hun koblet til «Foxcatcher»-regissøren Bennett Miller (50), etter at duoen hadde blitt observert sammen en rekke ganger.

Nå nylig ble det dessuten spekulert i om hun og Brad Pitt (53) hadde funnet tonen, et halvt års tid etter at han og Angelina Jolie (41) gikk hvert til sitt.

Miller og Pitt har siden 2015 jobbet med filmen «The Lost City of Z», hun som skuespiller og han som produsent. Da Sienna Miller ble spurt om romanseryktene forrige uke, avviste hun imidlertid ryktene kontant:

- Dette er ikke en gang verdig et svar. Det er forutsigbart og dumt, sa hun med et smil til Page Six.

LES OGSÅ: Innrømmer at de lurer tv-seerne