Paris Hilton:

Legger bryllups­planene på is

Skulle gifte seg i løpet av 2018, men slik blir det ikke.

FORLOVET: Paris Hilton avslører at hun har utsatt bryllupet med forloveden Chris Zylka. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Paris Hilton avslører at hun har utsatt bryllupet med forloveden Chris Zylka. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar gikk den amerikanske skuespilleren Chris Zylka (33) ned på kne for den fire år eldre, norskættede milliardærarvingen Paris Hilton (37) på et av hennes favorittreisemål, skieldoradoet Aspen i Colorado.

- Jeg er så lykkelig over å være forlovet med mitt livs kjærlighet. Han er min beste venn. Jeg har aldri følt meg lykkeligere. Han er perfekt for meg på alle måter og et bevis på at eventyr skjer i virkeligheten også, uttalte Hilton til People den gang.

I et intervju med Vogue tidligere i sommer, kunne Hilton avsløre at duoen hadde planer om å gifte seg innen året var omme.

Nå har imidlertid duoen tatt en helomvending.

I et intervju med Daily Mail avslører milliardærarvingen at de har utsatt bryllupet.

- Veldig hektisk

Ifølge 37-åringen er det ingen dramatikk bak valget, og ny bryllupsdato er allerede satt til en gang neste år.

- Timeplanen min er veldig hektisk. Jeg ga akkurat ut min 24. parfyme og skal på en promoteringsturné i Australia, Dubai, Mexico og Malaysia. Jeg skal mer eller mindre fly rundt omkring de neste to månedene, forteller Hilton, ifølge Daily Mail.

AVSLØRER PLANER MED KJÆRESTEN: Da Paris Hilton var med i «Paradise Hotel» Norge, kunne hun avslører sine overraskende planer med sin tidligere kjærester River Viiperi under oppholdet i Mexico. Video: Jan Thomas Holmlund Vis mer

- Det er dermed veldig stressende å planlegge noe som helst når jeg har det veldig hektisk om dagen, legger hun til.

Ifølge nettstedet var planen at bryllupet skulle bli solgt til en TV-kanal slik at den store begivenheten kunne bli vist på TV. Disse planene er nå lagt på is inntil videre.

Ønsker seg barn

Til tross for at det ikke blir noe bryllup for Hilton og Zylka denne høsten, er de tilsynelatende like forelsket i hverandre.

I samme intervju med Daily Mail kunne 37-åringen avsløre at hun ønsker seg barn.

Nylig var Hilton i New York sammen med sin søster Nicki Hilton (35), som sammen med ektemannen James Rothschild (33) har de to barna Lily Grace Victoria (2) og Teddy Rothschild (9 måneder).

- Jeg lekte med tantebarna mine hver eneste dag. Jeg kan ikke vente til jeg får mine egne barn, forteller Paris Hilton.

Var brudepike for lillesøsteren

Det er foreløpig ikke kjent når Paris Hilton vil gå opp kirkegulvet, men milliardærarvingen vil neppe spare på pengene når hun og Hollywood-kjæresten gir hverandre sine «ja».

Hun vil nok også ha fått flere gode ideer fra sin søster Nicky Hiltons storslagne bryllup i kongelige omgivelser i 2015.

BRUDEPIKE: Paris Hilton var brudepike for sin søster Nicky Hilton da hun giftet seg med James Rothschild i 2015 i Kensington Palace. Foto: NTB Scanpix
BRUDEPIKE: Paris Hilton var brudepike for sin søster Nicky Hilton da hun giftet seg med James Rothschild i 2015 i Kensington Palace. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paris var brudepike da lillesøsteren giftet seg med James Rothschild i Kensington Palace i London. Bryllupet ble holdt i et selskapslokale i slottshagen, som er kjent som «The Orangery».

Forholdet mellom Paris Hilton og Chris Zylka ble først kjent i februar 2017, da Hilton tok med seg Zylka til New York for å feire hennes 36-årsdag.

I en video fra festen, som ble lagt ut på Instagram, kan man se at han overrekker henne en diger kake mens resten av gjestene synger bursdagssangen for henne. Hilton skal også ha delt en Snapchat-video hvor de kysser, ifølge UsWeekly.

I tillegg til å være arving i den styrtrike Hilton-familien har Paris Hilton vært et kjent navn siden en privat sexfilm havnet på avveie i 2004.

Siden har hun blant annet gjort suksess sammen med Nicole Richie (37) i TV-serien «The Simple Life».

LES OGSÅ: - Ekteskapet henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer