SUKSESS: Ylvis-brødrene har hatt enorm suksess med låten «What does the fox say». Videoen er til nå sett 234 millioner ganger på YouTube.
SUKSESS: Ylvis-brødrene har hatt enorm suksess med låten «What does the fox say». Videoen er til nå sett 234 millioner ganger på YouTube.Vis mer

Legger barna via Facetime

Ylvis-brødrene tar i bruk kreative hjelpemidler for å holde kontakten med familien.

SEOGHØR.NO:  Bergensbrødrene Bård (31) og Vegard (34) Ylvisåker har gjort umåtelig stor suksess med musikkvideoen «The Fox».

I skrivende stund har videoen som ble lagt ut av TVNorge 3. september rundet 230 millioner klikk på YouTube.

Suksessen har ført til internasjonal oppmerksomhet. De to brødrene har flere ganger fremført låta i USA og er nå på plass i Hong Kong for en ny konsert.

- Vi har en tålmodig familie, og det er kjekt. Dessuten vet de at vi ikke er på golftur eller fylletur, dette er jo noe som gjør det verdt for alle, sier Bård til VG.

ASIA: Ylvis er nå på plass i Hong Kong i forbindelse med musikkprisutdelingsshowet Mnet Asian Music Awards. Foto: Splash News/All Over Press
ASIA: Ylvis er nå på plass i Hong Kong i forbindelse med musikkprisutdelingsshowet Mnet Asian Music Awards. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

Begge har masse kontakt med familien via videotjenester som Skype og Facetime. Vegard forteller til avisen at han på onsdag kveld la barna via Facetime på mobilen fra Hong Kong.

- Jeg fant ut i går at det går an å legge barna fra Hong Kong. Jeg snakke med dem og sa plutselig: «Skal vi overraske mamma?» så snakket vi oss gjennom at de ordnet seg på badet og gikk og la seg. Men jeg syns det er vanskelig å kjefte på 4-åringen fra Hong Kong, sier Vegard til avisen.

Ylvis-brødrene skal opptre på Asias største musikkprisutdelingsshow Mnet Asian Music Awards. Nylig ble det også kjent at brødrene skal opptre på finalen til «Dancing with the stars», den amerikanske versjonen av «Skal vi danse». Videoen «What does the fox say» er til nå sett 234 millioner ganger på YouTube.

LES OGSÅ:   Eventyret fortsetter for Ylvis