- Leggen min så ut som en sprengt selunge

Daniel Franck ble skadet under action-innspilling.

<strong>EKSTREMT PROGRAM:</strong> Daniel Franck og Jenny Skavlan får testet sine egne grenser i programmet «Fritt Fall» som begynner på Max til høsten.  Foto: TvNorge
EKSTREMT PROGRAM: Daniel Franck og Jenny Skavlan får testet sine egne grenser i programmet «Fritt Fall» som begynner på Max til høsten. Foto: TvNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I vår har tidligere snowboardkjører Daniel Franck og Jenny Skavlan spilt inn «Fritt Fall» som har premiere på Max til høsten. 

Det actionfylte programmet bød på mange utfordringer for de sporty programlederne som blant annet har prøvd seg på thaiboksing, fallskjermhopping og dykking. Da Franck møtte en profesjonell thaibokser til kamp, fikk han testet sine egne grenser.

- Vi skulle forberede oss til kamp og møte en thaibokser i ringen i slutten av uken. Da var det heftig å være programleder. I tillegg til å lede programmet skulle vi også trene flere ganger om dagen i ekstrem varme, sier Franck.

Daniel forteller at han ikke var nervøs i ringen. Den tidligere snowboardkjøreren har også trent boksing og kick-boksing og var ikke helt ukjent med kampsport.

- Jeg var ikke redd, men jeg visste jeg ville få juling. Jeg har litt kampsporterfaring fra før, men uansett hvor godt trent man er så er ingen bygget for å få masse slag og spark.

Francks kollega Jenny Skavlan fikk mye oppmerksomhet tidligere i år da det ble kjent at hun hadde skadet seg under innspilling. Jenny ble kjørt til sykehuset der det ble konstatert at hun hadde fått en nakkesleng. Heller ikke Daniel slapp uskadet fra innspillingen.

- Jeg trodde jeg hadde brukket et bein, for jeg hadde en legg som så ut som en sprengt selunge. Heldigvis var det bare noen muskler som hadde gått.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jennys falls så ikke pent ut  

Se videointervju med Daniel Franck her!


[obj:media:11294]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer