-IKKE NOE MÅL: De norske deltakerne i fjorårets "Paradise Hotel" havnet langt sjeldnere i aktivitet under laknene enn sine danske kolleger. TV3 avviser imidlertid at de har gjort endringer for å få mer TV-sex i den nye sesongen som nå er under innspi Foto: TV3
-IKKE NOE MÅL: De norske deltakerne i fjorårets "Paradise Hotel" havnet langt sjeldnere i aktivitet under laknene enn sine danske kolleger. TV3 avviser imidlertid at de har gjort endringer for å få mer TV-sex i den nye sesongen som nå er under innspi Foto: TV3Vis mer

Leger kan stoppe Paradise-sex

- Vi gjør dette for å trygge deltakernes ve og vel.

MEXICO (SEHER.NO:) 11 norske gutter og jenter er for tiden samlet i Mexico for å starte innspillingen av en ny sesong av TV3s skandaleombruste realityserie "Paradise Hotel".
 
Over 4000 søknader har  blitt vurdert, før de mest interessante kandidatene ble kalt inn til intervjuer.

Men det er ikke bare de single guttene og jentenes personlighet som blir testet før de blir sluppet løs i serien – hvor det til enhver tid gjelder å finne en av det motsatte kjønn å dele seng med for å unngå hjemsendelse.

Informasjonskonsulent Øyvind Skovli i TV3 sier at alle deltakerne testes for kjønnssykdommer før de sendes av gårde til serien - som spesielt i Danmark har fått et sex-stempel på grunn av at mange deltakere har hatt samleie foran TV-kameraene.

- Vi gjør det for å trygge deltakernes ve og vel. I tillegg deles det ut kondomer ved forespørsel, sier han til Seher.no

- Sex er ikke noe mål
I fjorårets norske versjon var det kun eks-samboerne Rune Gammelsether og Ida Gran, samt de to kvinnelige deltakerne Therese Adsen Aanonli og Noor Kamil, som ble vist i hete soveroms-scener.

Skovli avviser imidlertid alle spekulasjoner om at de medisinske testene legger økt sex-press på årets deltakere.

- Vi testet dem også i fjor, fordi vi føler ansvar for dem når de er med i showet. Men vi har ikke måttet avvise noen på grunn av kjønnssykdommer ennå. Det å få folk til å ha sex på TV er ikke noe mål for oss. Vi har planlagt endringer og overraskelser i forhold til i fjor, men det viktigste for oss er å få fortalt en god historie, sier han til Seher.no.

Seher.no følger starten av "Paradise Hotel" i Mexico, som også i år ledes av Triana Iglesias.

Innspillingen skal vare i ca to måneder og realityserien – som i fjor ble vunnet av Petter Pilgaard og Benedicte Valen – vil få premiere senere på våren.

Følg med på Seher.no for flere nyheter fra "Paradise"-innspillingen!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Playboy mente rumpa var for stor