Kim Kardashian:

- Legene sa: «Du har spontanabortert»

Realitystjernen fryktet det verste under sitt første svangerskap.

EN DRØM: Kim Kardashian trodde på et tidspunkt at hun aldri ville få til familieforøkelse. Så kom vesle North til verden. Foto: NTB scanpix
EN DRØM: Kim Kardashian trodde på et tidspunkt at hun aldri ville få til familieforøkelse. Så kom vesle North til verden. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Realitystjernen Kim Kardashian (36) har valgt å være åpen om vanskelighetene hun har hatt med å bli gravid.

Det var derfor en stor glede da hun 15. juni 2013 endelig kunne ønske datteren North (4) velkommen til verden.

Tiden fra hun ble gravid og frem til fødselen skal imidlertid ikke ha vært enkel, forklarer «Keeping Up With the Kardashian»-stjernen i en teaser i forbindelse med seriens 10-årsjubileum.

- På et tidspunkt trodde jeg at jeg hadde spontanabortert, sier hun til programleder Ryan Seacrest, ifølge Refinery29.

Saken fortsetter nedenfor.

BLE ENDELIG MOR: Kim Kardashian ble mor for første gang for fire år siden da vesle North kom til verden. Foto: NTB scanpix
BLE ENDELIG MOR: Kim Kardashian ble mor for første gang for fire år siden da vesle North kom til verden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun forklarer at legene ga henne sjokkbeskjeden.

- Det var ganske sikkert, og legene sa til og med at de ikke fant noen hjerteslag. Legene sa: «Du har spontanabortert», forklarer hun.

Gladnyhet

Den berømte TV-stjernen fikk seg imidlertid en stor overraskelse da hun fikk vite at alt sto bra til med babyen likevel.

- Det var rundt Thanksgiving, og det var den verste dagen noensinne. De tok ultralyd, og legen sa plutselig: «Det er hjerteslag!», sier hun.

Kim har tidligere uttalt at hun lenge prøvde å bli gravid, men hadde gitt opp håpet om å klare det naturlig etter å ha fått dystre nyheter fra flere leger.

- For noen år siden fikk jeg beskjed om at jeg aldri kunne få barn. Tre ulike leger sa akkurat det samme, så derfor ønsket jeg å fryse ned eggene mine. Jeg skulle akkurat til å gjøre det da jeg fant ut at jeg var gravid med North, sa hun til magasinet Elle i 2014, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNEPAR: Kim Kardashian og rapperen Kanye West giftet seg i 2014 - året etter at de fikk sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Kim Kardashian og rapperen Kanye West giftet seg i 2014 - året etter at de fikk sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashian har nemlig såkalt forliggende morkake, som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner.

Forliggende morkake er ifølge Norsk Helseinformatikk en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmoren, altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin.

Etter at Kim og ektemannen Kanye West (40) hadde fått datteren North, trodde hun at hun aldri kunne bli mor igjen.

Lykken var derfor stor da hun i mai 2015 bekreftet at hun ventet sitt andre barn med rapperen.

5. desember samme året kom sønnen Saint (1,5) til verden.

Saken fortsetter nedenfor.

BABYLYKKE: Realitystjernen fikk sønnen Saint i desember 2015 - en drøm hun aldri trodde ville gå i oppfyllelse. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Realitystjernen fikk sønnen Saint i desember 2015 - en drøm hun aldri trodde ville gå i oppfyllelse. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Blir foreldre igjen

De siste månedene har flere internasjonale medier hevdet at stjerneparet skal bli foreldre for tredje gang, denne gangen via surrogati.

Ifølge en kilde US Weekly har pratet med, vil et barn komme vil verden allerede i januar. Det er ikke kjent hvilket kjønn barnet er ennå, og det vites heller ikke om det er ett eller to barn i surrogatmorens mage.

Verken Kim eller Kanye har foreløpig kommentert påstandene, men ifølge flere kilder skal paret ha valgt en kvinne i 20-årene til å bære frem barnet deres.

Saken fortsetter nedenfor.

us

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Hun skal ha gjort dette tidligere, og paret skal trolig ha funnet henne gjennom et byrå som spesialiserer seg på surrogatoppdrag.

Ifølge TMZ har babydrømmen kostet dem dyrt. Totalsummen skal ha ligget på om lag 384 000 norske kroner, der de betaler kvinnen en månedlig beløp på cirka 38 000 kroner.

Surrogatmoren er også nødt til å følge strenge regler. Hun får åpenbart ikke lov til å drikke alkohol og må holde seg unna røyk, men får heller ikke lov til å røre kattesand, sitte i boblebad eller spise sushi.

LES OGSÅ: Viser sin kjærlighet etter å ha benektet ryktene