<strong>DØDE BRÅTT:</strong> Skuespilleren Mia Amber Davis, her i en scene fra filmen «Road Trip», døde tirsdag brått etter en kneoperasjon. Foto: Filmweb
DØDE BRÅTT: Skuespilleren Mia Amber Davis, her i en scene fra filmen «Road Trip», døde tirsdag brått etter en kneoperasjon. Foto: Filmweb Vis mer

Legene løste dødsgåten

Filmstjernen Mia Davis' brå død var et mysterium - til nå.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «Road Trip» skuespilleren og modellen Mia Amber Davis har denne uken skapt overskrifter i USA, etter at hun tirsdag døde brått i kjølvannet av en kneoperasjon.

Skuespillerens ektemann Michael Yard hevder ifølge TMZ.com at  Mia tirsdag plutselig veldig svimmel og måtte hentes i ambulanse. Kort etter døde hun, uten at legene har klart å finne dødsårsaken.

Nå sier en fetter av den avdøde skuespilleren, Dr. Mignon R. Moore til nettstedet E! Online at Mia døde av en blodpropp.

- Familien er knust. Dette var veldig uventet, og hun gikk til en respektert og anerkjent lege. Ingenting har blitt bekreftet ennå, men rettsmedisineren fortalte oss at han tror Mia døde av en blodpropp knyttet til operasjonen.

- Først nå har vi funnet ut at dette er veldig vanlig og at mange ikke vet om risikoen for slike operasjoner.

Mia Davs kneproblemer stammet fra en flere år gammel sportsskade.

Nyheten om dødsfallet har ført til sterke reaksjoner fra flere Hollywood-profiler, inkludert modellen Janice Dickinson, som hadde med Mia i sitt TV-program «The Janice Dickinson Modeling Agency: Size Does Matter».

- Jeg er stolt over å kunne kalle henne min venn. Hun hadde et hjerte av gull, og jeg elsket henne, sier Dickinson til E! News.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Døde etter kneoperasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer