«Farmen»-Kristian:

- Legene ga meg ti prosent sjanse for å overleve

Ble funnet i en kurv på en trapp foran et hus da han var to måneder gammel.

- KUNNE DØDD: I et intervju med Dagbladet åpner «Farmen»-deltaker Kristian Krubel Djupnes opp om sin dramatiske start på livet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
- KUNNE DØDD: I et intervju med Dagbladet åpner «Farmen»-deltaker Kristian Krubel Djupnes opp om sin dramatiske start på livet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I et intervju med Dagbladet torsdag åpner «Farmen»-deltaker Kristian Krubel Djupnes (21) opp om sin dramatiske start på livet.

For 20 år siden ble nemlig «Farmen»-deltakeren adoptert fra Etiopia til familien i Harstad. Dette etter at han ble funnet i en kurv på en trapp foran et hus da han bare var to måneder gammel.

- Legene ga meg ti prosent sjanse for å overleve. Eventyret kunne ha sluttet før det i det hele tatt hadde begynt, forteller Kristian til Dagbladet.

Ifølge avisen hadde Kristian lungebetennelse da han ble funnet, og ble fraktet til et lokalt sykehus i hui og hast. Deretter ble han plassert på et barnehjem hvor det skulle vise seg at en av de ansatte skulle bli redningen.

JOBBER SOM BONDE: Til daglig jobber Kristian Krubel Djupnes som gårdsavløser i Gjøvik. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
JOBBER SOM BONDE: Til daglig jobber Kristian Krubel Djupnes som gårdsavløser i Gjøvik. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Jeg har fått vite at hun hentet penger fra egen lomme, for å prøve en siste behandlingsform. Det er nok grunnen til at jeg sitter her i dag, med en frisk kropp, forklarer Djupnes til Dagbladet - som er blitt gjenfortalt historien av sine norske adoptivforeldrene.

Tenker aldri på det

Tross den dramatiske historien forteller Kristian til avisen at han sjelden tenker over hvor galt det potensielt sett kunne gått. Han forteller også at han ikke vet noen ting om sine biologiske foreldre, og har heller ingen interesse av å oppsøke dem.

SOM LITEN: Her er Kristian Krubel Djupnes halvannet år gammel. Foto: Privat
SOM LITEN: Her er Kristian Krubel Djupnes halvannet år gammel. Foto: Privat Vis mer

- Det er ikke en viktig del av livet mitt. Men det er selvfølgelig en spesiell start på livet, og jeg er takknemlig for det som ble gjort den gang. Alt er tilfeldig, og jeg velger å tenke at det er meningen at jeg skulle få det livet jeg har i dag, sier han til avisen.

Flere sterke historier

Blant årets «Farmen»-deltakere er ikke Kristian alene om å ha sterke historier i bagasjen.

I et tidligere intervju med Dagbladet kunne nemlig Tale Myhre (24), som trakk seg fra «Farmen» etter en knapp ukes opphold, fortelle om en stor sorg da hun opplevde å miste både faren og lillesøsteren i løpet av seks uker.

Året før fikk søsteren Thea diagnosen leukemi, og rett etter ble faren Thorbjørn syk.

- På et tidspunkt var både pappa og Thea innlagt på sykehus, i hver sin etasje. Jeg, mamma og broren min gikk fram og tilbake hele tiden. Det var en spesiell opplevelse, fortalte 24-åringen til Dagbladet.

Etter at Thea gikk bort 26. oktober i 2012, ble faren rammet av et dødelig hjerteinfarkt i desember samme år.

- Jeg ante ikke hva jeg skulle tro, tenke eller gjøre. Det var et innvendig kaos som det er vanskelig å sette ord på. Jeg mistet meg selv, og gikk en dyster periode i møte - preget av utagering og alkohol, fortalte hun.

Saken fortsetter under:

TØFF TID: Thale Myhre fikk en tøff tid etter å ha mistet både faren og søsteren i løpet av seks uker i 2012. Her er hun sammen med «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2
TØFF TID: Thale Myhre fikk en tøff tid etter å ha mistet både faren og søsteren i løpet av seks uker i 2012. Her er hun sammen med «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2 Vis mer

Forlot ektemannen

En annen som både har vakt oppsikt på skjermen gjennom sin deltakelse i «Farmen», og overskrifter i media er Eunike Hoksrød (39).

For noen uker siden overrasket hun alle med en «nakenprotest» i beste sendetid, for å vise at hun ikke deler meningene til et prestefølge som dukket opp på gården.

Hun har heller ikke vært redd for å ta til orde mot meddeltaker Geir Magne Haukås (47), som hun synes bedriver «kvalm» predikering på skjermen.

Og heller ikke i privatlivet har Eunike vært redd for å gå sine egne veier.

For 15 år siden forlot hun nemlig ektemannen Jørgen, som hun har to små barn med, til fordel for en annen kvinne.

- Jeg så Vibekke på gata i Tønsberg og tenkte: «Herregud, for et søtt lite menneske». Jeg tenkte ikke noe mer over det akkurat da, men fortsatte å se henne overalt. Da jeg traff henne på byen noen år etterpå, var det full klaff, fortalte Eunike i et intervju med Dagbladet Pluss.

LES OGSÅ: - Jeg hadde aldri vært modell hadde det ikke vært for homofile

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer