KJEMPET SEG TILBAKE: Legene ga «Jakten»-bonden Ole-Kasper Næss to år igjen å leve etter at han ble alvorlig syk i 2011. Men etter at han i 2012 gjennomgikk en levertransplantasjon, har han kommet seg tilbake til sitt vanlige liv. Her er han sammen med programleder Katarina Flatland. Foto: TV 2
KJEMPET SEG TILBAKE: Legene ga «Jakten»-bonden Ole-Kasper Næss to år igjen å leve etter at han ble alvorlig syk i 2011. Men etter at han i 2012 gjennomgikk en levertransplantasjon, har han kommet seg tilbake til sitt vanlige liv. Her er han sammen med programleder Katarina Flatland. Foto: TV 2Vis mer

Legene ga «Jakten»-bonden to år igjen å leve

Ole-Kasper fra «Jakten på kjærligheten» levde i over 20 år med smerter i mage, ledd og muskler, helt til kroppen sa stopp.

SEOGHØR.NO: I høst er vi blitt kjent med hjorte- og skogbruksbonden Ole-Kasper Næss (42) fra Løken i Akershus i «Jakten på kjærligheten».

I 2012 gjennomgikk en levertransplantasjon.

Den driftige bonden levde med sterke smerter i mage, ledd og muskler i over 20 år. I 2011 sa kroppen stopp.

Ole-Kasper var livstruende syk.

Fikk to år å leve

– Legene ga meg to år igjen å leve, forteller han i et intervju med TV 2.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Ole-Kasper fra «Jakten på kjærligheten». Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Ole-Kasper fra «Jakten på kjærligheten». Foto: Se og Hør Vis mer

I nyeste nummer av Se og Hør forteller bonden at han brukte skogens ro til å komme seg tilbake til sitt vanlige liv etter transplantasjonen.

– Det er det beste jeg vet, å være på jakt. Det er medisin for kropp og sjel. Da er livet fullkomment.

Les mer om «Jakten»-bonden i Se og Hør, som er i salg nå.

Frier reiste hjem

Tidligere i oktober opplevde Ole-Kasper at en av hans utvalgte friere reiste frivillig hjem fra gården.

Frieren Hege Hartz begrunnet dette blant annet med at innspillingen kolliderte med at hun nettopp hadde begynt i ny jobb.

Ole-Kasper sa til Kjendis.no at han hadde forståelse for beslutningen.

- Når hun hadde en jobb hun måtte ta hensyn til, måtte det bare bli sånn. Vi rakk ikke bli veldig godt kjent, men hun var en utrolig søt jente. Uansett måtte én reise hjem, og slik gjorde hun valget lettere for meg, sa Næss til nettstedet.

Blant de gjenværende frierne har flere lagt merke til Ole-Kaspers «pyntete» stil på hjemgården.

Se video her:

LES OGSÅ: - Jeg lurer litt på denne «pyntinga» hans


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.