Legen nekter Rihanna å feste

Fare for at verdensturneen må avbrytes dersom superstjernen ikke roer ned på festingen.

FESTNEKT: Rihannas leger har bedt henne roe ned på festingen, dersom hun skal klare å gjennomføre den omfattende turneen som innebærer over 70 konserter.  Foto: Stella Pictures
FESTNEKT: Rihannas leger har bedt henne roe ned på festingen, dersom hun skal klare å gjennomføre den omfattende turneen som innebærer over 70 konserter. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Rihanna (25) er kjent for å være en festglad jente, som ikke sier «nei takk» til store mengder alkohol og røyk i lystig lag.

På selveste kvinnedagen startet Rihanna på den omfattende Diamonds World Tour-turneen, som blant annet innebærer besøk i Norge 25. juli og 26.juli, men har allerede vært nødt til å avlyse to konserter på grunn av dårlig helse.

Ifølge The Sun fikk skjønnheten fra Barbados påvist strupekatarr, og konsertene hun skulle holdt i Baltimore og Boston i USA ble tatt av plakaten.

- Hun har fått beskjed av legene om at hun må gjennomføre noen seriøse livsstilsendringer, dersom hun skal fortsette på verdensturneen. Det har gjort Rihanna redd, men hun vet at det er selvforskyldt. Kroppen hennes var på et eller annet tidspunkt ment til å si ifra på denne måten, forteller en kilde til nettstedet.

Andre kilder hevder at hennes nyinngåtte forhold med den voldsdømte rapperen Chris Brown (23) også er med på å svekke stjernens psyke.

- Hun har mottat dødstrusler, mottatt verbale skyllebøtter og kommet på kanten med noen av hennes beste venner, inkludert Katy Perry, og dette har påvirket henne voldsomt på det emosjonelle plan.

LES OGSÅ: Her bekrefter Britney det nye forholdet