PUMPET OPP LEPPENE: Noor Kamil sier til Seher.no at hun to ganger har pumpet opp leppene med stoffet Restylane. - Uansett hva jeg gjør med puppene mine, vil jeg beholde leppene mine. Foto: http://noorkamil.blogg.no/
PUMPET OPP LEPPENE: Noor Kamil sier til Seher.no at hun to ganger har pumpet opp leppene med stoffet Restylane. - Uansett hva jeg gjør med puppene mine, vil jeg beholde leppene mine. Foto: http://noorkamil.blogg.no/ Vis mer

- Legen ber meg fjerne silikonet

Paradise-Noor kan bli nødt til å velge mellom helsen og store pupper.

Publisert
SEHER.NO:  Glamourmodellen og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Noor Kamil (24) har ikke lagt skjul på at hun er stolt over sine forstørret bryster, men nå truer silikoninnleggene på tilsammen 720 gram å ødelegge helsen hennes.

- Jeg sliter med ryggsmerter, og legen min har sagt til meg at det er fordi ryggen min ikke er sterk nok til å bære den ekstra vekten. Han har bedt meg fjerne dem, sier Noor til Seher.no.

Men til tross for de medisinske advarslene, nøler Noor med å få fjernet innleggene til 33.000 kroner.

- Jeg er veldig fornøyd med puppene mine, og vil prøve å trene opp ryggen min først, for å se om jeg kan bli kvitt smertene på den måten. Skulle det ikke virke, må jeg vurdere det igjen. Jeg bør vel velge helsen fremfor store pupper.


Til tross for at hun vil vente i det lengste med å følge legens anbefaling, frykter ikke Noor at en eventuell brystreduksjon skal bety slutten på glamourmodellkarrieren.

- Jeg vet at mange i glamourmodell-bransjen foretrekker jenter med store pupper, men jeg har alltid skilt meg litt ut, så jeg er ikke redd for at det ikke skal bli noen flere oppdrag på meg, sier hun til Seher.no.

Selv om hun nå opplever smerter på grunn av silikoninnleggene, angrer ikke Noor på at hun la seg under kniven som 19-åring.

- Det eneste jeg ville gjort annerledes var at jeg kanskje ville ventet noen år. Jeg vil anbefale alle unge jenter som vurderer å la seg operere, å vente til kroppen er fullt utviklet, sier hun til Seher.no.

I tillegg til å forstørre brystene, har Noor også flere ganger blåst opp leppene på kunstig vis med hjelp av stoffet Restylane.

- Jeg har injisert det i leppene i to ganger, og veldig fornøyd med resultatet. Jeg er ikke redd for at folk skal kalle meg «kunstig». Leppene vil jeg beholde uansett hva jeg gjør med silikonen, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er ikke puppepop

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer