Legebesøk setter fart i ryktene

Britneys legebesøk setter for alvor fart i graviditetsryktene.

HOS LEGEN: Britneys legebesøk setter fart i ryktene om at hun nå venter sitt tredje barn. Foto: All Over Press
HOS LEGEN: Britneys legebesøk setter fart i ryktene om at hun nå venter sitt tredje barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Er Britney Spears (26) gravid igjen? Nå har spekulasjonene startet nok en gang, etter at hun ifølge Daily Mail ble observert i det hun forlot sin lege sammen med pappa Jamie.

Det var kjæresten Adnan Ghalib som selv startet graviditetsryktene for om lag én uke siden. Ghalib skal nemlig ha skrytt til vennene sine om at han har klart å gjøre popstjernen gravid... 

- Britney er Adnans drøm som går i oppfyllelse. Han vet at hvis han får et barn med Britney, har han sikret seg for livet, sa en kilde til bladet.

Britney, som bare har fått tilbake besøksretten til sine barn Sean Preston (2), og Jayden James (1), ble observert da hun holdt en graviditetstest i et apotek i januar.

Hvis ryktene er sanne, er det ikke tvil om at det vil være et stort sjokk for skandalesangerens foreldre - som er desperate etter å få datteren på rett kjøl igjen.

I slutten av februar avslørte Ghalib at Britney var klar for å få barn med ham.

- Hun har et sterkt morsinstinkt, var noe av det han fortalte.

Og tirsdagens legebesøk svekker ikke akkurat de siste ukenes babyrykter.

Dette skjer rett etter at Britney angivelig skal ha dumpet sin paparazzi-kjæreste, mens han på sin side er observert med en annen kvinne.

LES OGSÅ: Bruker Britneys stemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer