RASENDE: Helsedirektoratet i USA har sendt ut en rapport som slakter legene ved klinikken som behandlet Joan Rivers før hun døde i september. Nå raser Joans datter Melissa mot det som har skjedd. Foto: All Over Press
RASENDE: Helsedirektoratet i USA har sendt ut en rapport som slakter legene ved klinikken som behandlet Joan Rivers før hun døde i september. Nå raser Joans datter Melissa mot det som har skjedd. Foto: All Over PressVis mer

- Lege tok selfie med henne mens hun var bedøvet

Men det var langt fra den eneste grove feilen legene gjorde før Joan Rivers døde.

SEOGHØR.NO: En ny rapport fra det amerikanske helsedirektoratet slakter måten legene ved klinikken Yorkville Endoscopy håndterte dagene før Joan Rivers' dødsfall i september.

DØDE: Rivers døde av komplikasjoner mens hun gjennomgikk et inngrep på stemmebåndet. Hun ble 81 år gammel. Foto: All Over Press
DØDE: Rivers døde av komplikasjoner mens hun gjennomgikk et inngrep på stemmebåndet. Hun ble 81 år gammel. Foto: All Over Press Vis mer

Rivers døde 4. september. Stjernen sluttet å puste som følge av komplikasjoner mens hun gjennomgikk et inngrep på stemmebåndet. Komplikasjonen førte til oksygenmangel, som igjen førte til hjerneskade.

Ifølge den nye rapporten var det flere viktige avgjørelser som legene ved klinikken ikke håndterte på en korrekt måte, melder ABC News. Det førte til at hjertet til Rivers stoppet.

Blant annet fikk Rivers legemiddelet Propofol - det samme som bidro til Michael Jacksons død - uten at mengden ble godt nok dokumentert. Rivers godkjente heller ikke alle prosedyrene legene gjennomgikk, blant annet ett inngrep fra Rivers kirurg, som ikke var autorisert til å jobbe på klinikken.

I tillegg skal en av legene ved klinikken ha tatt selfies med Rivers mens hun lå bedøvet.

Nå raser Rivers' datter, Melissa, mot det som har skjedd.

«Hun er rasende over bruddene som har skjedd, som nå viser seg har skjedd før, under og etter prosedyrene. Nå ønsker hun å sikre at det som har skjedd med moren hennes, ikke skjer igjen med andre pasienter», heter det i en uttalelse fra Melissa.

Klinikken har vært samarbeidsvillige etter at rapporten ble sendt ut, og sier at de som var involvert i feilgrepene ikke lenger jobber der.

Rivers ble 81 år gammel.

LES OGSÅ: Nå er dødsårsaken klar