Ledsaget av faren

Bilen med Nicole Kidman og faren ble fulgt av sikkerhetsvakter, helikopter og mengder av fans.

NÅ ER DU MIN: Nicole og countrysangeren Keith Urban like etter vielsen. Foto: AP/Scanpix
NÅ ER DU MIN: Nicole og countrysangeren Keith Urban like etter vielsen. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ankom kirken


I en hvit bryllupskjole med slør, kom Oscar-vinneren Nicole Kidman (39) til vielsen sin i en kremhvit Rolls Royce. I hånden holdt hun en bukett hvite roser. Kjolen var som tidligere antatt designet av motehuset Balenciaga, skriver Associated Press.


SE FLERE BILDER: Klikk her.


Nicole og hennes far Antony kjørte hjemmefra til kirken sammen. Langs ruta og framme ved den gotiske steinkirken sto horder av fans i håp om å få et glimt av den australske superstjernen.


Helikopter fulgte bilen på hele ferden og politi måtte rydde vei i mengden av mennesker foran kirken, slik at Rolls Roycen kunne kjøre bruden helt fram.


Nicole Kidman gifter seg med den australske countrysangeren Keith Urban (38). Celebre gjester er fløyet inn fra hele verden. Hugh Jackman var den første til å ankomme kirken, deretter kom brudens mor Janelle. Kidmans barn fra hennes ekteskap med skuespilleren Tom Cruise, Isabella (13) og Connor (11) er også ventet. 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer