Ledet MGP i dansestjernens kjole

- Hun er en veldig dyktig designer. Se video!

NERVØS: Anne Rimmen innrømmer overfor Seher.no at hun var nervøs i forkant av den direktesendte delfinalen på Ørland, som var hennes debut som programleder for MGP.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
NERVØS: Anne Rimmen innrømmer overfor Seher.no at hun var nervøs i forkant av den direktesendte delfinalen på Ørland, som var hennes debut som programleder for MGP. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervju med MGP-programleder Anne Rimmen nederst i saken!

ØRLAND (SEHER.NO):   NRK-profil Anne Rimmen (29) var blant kveldens vakreste kvinner, da den første delfinalen i årets Melodi Grand Prix gikk av stabelen på Ørland utenfor Trondheim lørdag. 

Den populære 29-åringen, som er programleder for MGP-showene sammen med MGP-general Per Sundnes, stilte i en lekker fotsid aftenkjole fra "Skal vi danse"-stjernen Nadya Khamitskayas kleskolleksjon Venti Uno.

Og til Seher.no forteller Rimmen at hun var svært fornøyd med kveldens antrekk.

- Dette er Venti Uno. Det er merket til Nadya Khamitskaya, som de fleste kanskje kjenner fra "Skal vi danse". Hun er også en veldig dyktig designer. Hun er den første i rekken av norske designere som skal kle opp meg hver lørdag, smiler Rimmen til Seher.no.

Lørdag markerte NRK-stjernens debut som programleder for MGP, og Anne innrømmer at hun var litt nervøs i forkant av showet.

- Hvordan det gikk får nesten andre svare på, men jeg synes det har vært en kjempefin kveld. Jeg var ganske nervøs på forhånd, men vi hadde en veldig fin generalprøve tidligere i dag. Og så kom jeg ut til et publikum av en annen verden som backa opp og jubla og kom inn på de rette stedene og det var bare gøy, forteller hun.

Mens Per Sundnes fulgte deltagerne bak scenen og publikum i salen, var det Anne som stod alene på scenen og ledet showet.
 
- På forhånd tenkte jeg at det hadde vært litt trygt å ha Per ved siden av meg til å backe opp litt og kunne ta over hvis noe gikk galt, men det gikk egentlig helt fint, forteller hun.


Hvordan har du klart å roe nervene?
 
- Det er veldig mye takket være de utrolige folkene jeg har rundt meg, smiler Rimmen.

Disse gikk videre etter lørdagens delfinale på Ørland:

Til finalen:
Åste & Rikke - Not That Easy (Ah-Åh Ah-Åh)
Helene Bøksle - Vardlokk

Til Sistesjansen:
Sie Gubba - Alt du vil ha
Use Me - Daisy

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var sikker på at vi var ferdige


Se videointervju med MGP-programleder Anne Rimmen nedenfor:[obj:media:9298]