Ledet homo-show med ny kropp

- Jeg fikk helt sjokk av det hun gjorde, sier Marianne Westbys makker, Adrian Prent.

I GODT SLAG: Adrian Prent og Marianne Westby ledet Gaygallaen 2012. Etterpå lot de seg avbilde blant annet sammen med Henrik Mortensen. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør
I GODT SLAG: Adrian Prent og Marianne Westby ledet Gaygallaen 2012. Etterpå lot de seg avbilde blant annet sammen med Henrik Mortensen. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag kunne Se og Hør bringe bildene fra da «Hotel Cæsar»-skuespiller Marianne Westby (37) tok grep, og slanket seg ved hjelp av laser.  Årsaken var enkel.

- Jeg har rett og slett noen kilo for mye som jeg ikke har blitt kvitt. Den klassiske bilringen rundt magen og ryggen. Jeg får verken trent eller slanket det vekk, sa tobarnsmoren til ukebladet tidligere denne uka.

Lørdag ledet hun, sammen med Adrian Prent (21), kjent fra TV3-serien «Fristet», Gaygalla 2012, som ble avholdt på Edderkoppen teater i Oslo.

Der bestemte hun seg blant annet for å rive av seg morgenkåpen hun gjorde sin entré i, og vise undertøyet til et tydelig entusiastisk publikum.
 
- Jeg fikk helt sjokk av det hun gjorde. Det var dritkult, jeg er jo så glad i puppene til Marianne. Jeg tok tak i dem under showet også, forteller Adrian Prent til Se og Hør etter at prisutdelingen var vel overstått.

Westby selv forteller at stuntet ikke var planlagt.

- Dorthe gjorde jo noe av det samme i fjor under «Gullruten». Det var helt imporovisert, ingen visste om det, sier Westby, som hevder hun ikke har fått mange reaksjoner etter Se og Hør-oppslaget denne uka.
 
- Nei, det har ikke kommet noen reaksjoner. Men jeg prøver å dysse slankingen litt ned da. Tilbakemeldingene har bare vært positive, sier skuespilleren.
 
Det var mange kjendiser som tok turen til Edderkoppen teater denne lørdags kvelden. Foruten Anne-Kat. Hærland og Linn Skåber, som sammen delte ut pris under gallaen, kunne man se navn som Sturla Berg-Johansen, «Idol»-Henrik, Pia Haraldsen, Linni Meister, Jostein Pedersen, Eli Rygg og Terje Schrøder på den røde løperen.

Prisen «Årets hetero» gikk til Oslos ordfører Fabian Stang (56), som med det utkonkurrerte Jens Stoltenberg, Atle Pettersen og Petter Stordalen i den kategorien.

Marianne Westby og Adrian Prent synes det var stas å lede et show med så mange kjendiser til stede.

- Det var helt sinnssykt, vi kunne ikke drømt om noe bedre! Det var jo større brøl fra salen enn noensinne, dette - det var full klaff fra første sekund, samstemmer de to til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er forferdelig trist