BILKRÆSJ: Orlando var nylig involvert i en dramatisk bilkræsj, der hans kvinnelige passasjer ble skadet. Foto: All Over Press
BILKRÆSJ: Orlando var nylig involvert i en dramatisk bilkræsj, der hans kvinnelige passasjer ble skadet. Foto: All Over PressVis mer

Lebseslagsmål om Bloom

Hollywood-kjekkas Orlando Bloom havnet midt i et sjalusioppgjør.

SEHER.NO: Det som skulle være et enkelt kafèbesøk utviklet seg til et realt katteslagsmål for "Ringenes Herre"-stjerne Orlando Bloom (30).


Hollywood-kjekkasen, som nylig var involvert i en dramtisk bilkræsj, havnet nemlig midt i et sjalusioppgjør mellom to lesbiske kjærester, skriver Ekstra Bladet.


Kort tid etter at Bloom ankom kafeen kom en vakker blondine bort til han og ga han flere komplimenter.


Men ifølge kilder skal denne gleden ha vært svært kortvarig, for plutselig kom den kvinnelige kjæresten til blondinen bort til Bloom og krevde en forklaring på "flørtingen".


Bloom og blondinen skal ha forsøkt å roe ned den hissige kjæresten, men da kjæresten tilslutt dyttet til Bloom bestemte han seg for å forlate kafeen.


Etter at stjernen "stakk av" skal de to kvinnene ha fortsatt den høylytte kranglingen.


Bloom slapp altså unna med skrekken, men fikk i hvert fall bevist ovenfor seg selv at han er så kjekk at selv lesbiske kvinner slåss om han.


LES OGSÅ: - Orlando i bilulykke