LeAnn Rimes slaktes etter voldtektsspøk

Popstjernen fikk sosiale medier til å koke, etter at hun fortalte om sin seksuelle debut.

TRÅKKET I SALATEN: Da LeAnn Rimes gjestet Joan Rivers' nye, nettbaserte talkshow sammen med Eddie Cibrian denne uken, klarte hun å spøke bort programlederens svært personlige spørsmål ved å dra en vits om voldtekt. Foto: Stella Pictures
TRÅKKET I SALATEN: Da LeAnn Rimes gjestet Joan Rivers' nye, nettbaserte talkshow sammen med Eddie Cibrian denne uken, klarte hun å spøke bort programlederens svært personlige spørsmål ved å dra en vits om voldtekt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Countrysangeren LeAnn Rimes (32) har ikke stått høyest i kurs blant de mange amerikanere, etter at hun var utro med sin nåværende ektemann Eddie Cibrian (41) i 2009 og har inngått i en langvarig Twitter-strid med mannens ekskone Brandi Glanville (41).

Populariteten hennes bedret seg heller ikke denne uken, da hun og Eddie lot seg intervjue av Joan Rivers (81) på «In Bed with Joan».

Det drøyt 15 minutter lange innslaget inneholder flere pinlige øyeblikk, men det er særlig én kommentar som har vekket oppsikt på sosiale medier.

I GODT HUMØR: Sangstjernen startet intervjuet med å spøke om at vinen hun fikk servert av programleder Joan Rivers kanskje inneholdt voldtektsdopet Rohypnol, kalt «roofies», ettersom ektemannen ville bytte glass med henne. Foto: Stella Pictures
I GODT HUMØR: Sangstjernen startet intervjuet med å spøke om at vinen hun fikk servert av programleder Joan Rivers kanskje inneholdt voldtektsdopet Rohypnol, kalt «roofies», ettersom ektemannen ville bytte glass med henne. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mot slutten av intervjuet spør nemlig den frittalende programlederen LeAnn om «How Do I Live»-sangerens seksuelle debut.

Litt tatt på senga, bokstavelig talt, forteller LeAnn at hun var 15-16 år gammel og på ferie i Monte Carlo da hun mistet uskylden. Men Joan Rivers forlanger flere detaljer fra sangstjernen.

- Vel, han var kjæresten min i tre og et halvt år. Han var OK. Jeg tror jeg voldtok ham. Jeg tror det var sånn det skjedde, uttaler LeAnn Rimes i intervjuet ifølge Mirror.

Selv om kommentaren vakte latter blant kameramennene i kulissene, har den skapt harme blant flere Twitter-brukere.

«Akkurat da man trodde man ikke kunne hate LeAnn Rimes mer, så spøker hun om voldtekt», «Det er hun som er spøken, hun er bare for dum til å innse det» og «Jeg visste at det var en grunn til at jeg ikke likte henne, dette er en god start», er bare noen av Twitter-meldingene som har dukket opp i kjølvannet av den uheldige uttalelsen.

TV-AKTUELLE: Stjerneparet i en scene fra sin nye reality-serie, «LeAnn & Eddie».  Foto: Stella Pictures
TV-AKTUELLE: Stjerneparet i en scene fra sin nye reality-serie, «LeAnn & Eddie». Foto: Stella Pictures Vis mer

Sangstjernen, som nylig debuterte med reality-showet «LeAnn & Eddie», blir også beskyldt for bare å søke oppmerksomhet om den ferske TV-serien sin.

Foreløpig har ikke LeAnn Rimes, som tidligere har slitt med angst og depresjoner, beklaget eller kommentert den upassende spøken.

Nedenfor kan du se hele LeAnns og ektemannens besøk hos Joan Rivers:

 

LES OGSÅ: Ble forsøkt knivdrept som barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer