MÅ HVILE STEMMEN: LeAnn Rimes har fått taleforbud etter at hun ble innlagt på sykehus i Irland med store smerter. Foto: Splash News/ All Over Press
MÅ HVILE STEMMEN: LeAnn Rimes har fått taleforbud etter at hun ble innlagt på sykehus i Irland med store smerter. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

LeAnn Rimes innlagt på sykehus

Irland-turen endte på akuttmottaket for «Can't Fight The Moonlight»-samgerinnen.

SEOGHØR.NO: LeAnn Rimes (31) - kjent for låter som «Can't Fight The Moonlight» og «How Do I Live» - ankom tidligere denne uken Irland for å holde en konsert.

Men den amerikanske artisten ble tvunget til å avlyse konserten torsdag, etter at hun plutselig ble så dårlig at hun måtte innlegges på et lokalt sykehus.

«Trodde aldri jeg skulle see akuttmottaket i Dublin. Jeg har hostet på meg store smerter. Smertene er intense. Av og til suger det å være et menneske...»

«Det er på grunn av medisinene jeg tar for min psoriasis. Det svekker immunsystemet mitt, slik at det tar lengre tid å bli frisk» skrivr hun på sin Twitter-side.

 

 

 


Sangerinnen - som også har blitt kjent for sitt turbulente kjærlighetsliv og offentlige krangler med kjæresten Eddie Cibrians eks-kone- har nå fått taleforbud på ubestemt tid for å hvile stemmen.

Det er foreløpig ikke kjent når hun vil være i god nok form til å opptre igjen.

LES OGSÅ: Se Therese Johaug som OL-modell