<strong>LYKKELIG GIFT:</strong> LeAnn Rimes har vært sammen med skuespilleren Eddie Cibrian siden 2009. Her er duoen fotografert sammen i Miami i fjor. Foto: Afp
LYKKELIG GIFT: LeAnn Rimes har vært sammen med skuespilleren Eddie Cibrian siden 2009. Her er duoen fotografert sammen i Miami i fjor. Foto: Afp Vis mer

LeAnn Rimes: - Jeg våget ikke vise meg i badetøy før jeg ble voksen

Popstjernen avslører vendepunktet som fikk henne til å bli stolt av kroppen sin.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «How Do I Live»-sangeren LeAnn Rimes (33) led i årevis av psoriasis som resulterte i at huden hennes var tørr og rød samtidig som den flasset.

Dette synes artisten var så flaut og ubehagelig at hun nektet å vise seg i badedrakter eller bikinier da hun vokste opp. 

I dag elsker 33-åringen å fylle skapet med badeklær.

- Jeg har veldig mange bikinier. Rundt 200 stykker, tror jeg. Takk Gud for at de er små og ikke tar opp mye plass, forteller hun til Very.co.uk, ifølge Contactmusic.com.

- Da jeg vokste opp hadde jeg psoriasis. 80 prosent av kroppen min var dekket da jeg var seks år, så jeg følte meg forferdelig. Gjennom hele barndommen nektet jeg å ha på meg badetøy. 

Saken fortsetter under bildet.

<strong>ENDELIG FORNØYD:</strong> Etter å ha gjemt bort kroppen i årevis på grunn av hudsykdommen elsker LeAnn Rimes å ha på seg bikini. Foto:  Splash News
ENDELIG FORNØYD: Etter å ha gjemt bort kroppen i årevis på grunn av hudsykdommen elsker LeAnn Rimes å ha på seg bikini. Foto: Splash News Vis mer

Viste frem strekkmerkene

Sangfuglen er heldigvis for lengst kvitt alle hudplagene.

- Jeg har gått på medisiner de siste 12 årene og det har forandret livet mitt. Nå ville jeg spradet rundt naken hvis jeg kunne. 

Tidligere har LeAnn prøvd å lære kvinner til å akseptere kroppen sin ved å vise frem sine egne strekkmerker på sosiale medier.

- Bikinien dekker ikke alt, men det ser ikke bra ut på kvinner når man har altfor mye stoff på seg. Jeg håper jeg kan hjelpe alle kvinner med å akseptere kroppen sin og være stolte av kurvene sine, strekkmerkene sine... Hva som helst! Jeg har strekkmerker. For å ha «bikinikropp», trenger du bare å putte en bikini på kroppen din, skrev sammen med dette bildet i fjor.  Den talentfulle artisten innrømmer også at hun synes klær er morsomt, men at klesstilen hennes er veldig enkel.

- Jeg elsker mote, men jeg er fra Mississippi, så stilen min er enkel. Jeg vil bare at klærne mine skal være komfortable, forklarer hun.

- Det er så mange forventninger om at man skal være en slik person som kan gjøre alt og se ut som en modell. Jeg er her bare for å synge , og jeg er et menneske som alle andre. Jo eldre jeg blir, jo mindre bryr jeg meg om slike ting. Da slipper jeg å prøve å bli noe jeg ikke er og da er det lettere å kose meg i jobben min, sier LeAnn ifølge nettstedet.  Siden 2011 har Rimes vært gift med skuespilleren Eddie Cibrian (43).

Det skapte store overskrifter da paret ble sammen i 2009. På den tiden var de nemlig gift på hver sin kant.

LeAnn og Eddies eks-kone, «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Brandi Glanville (43), har en rekke ganger rykt i tottene på hverandre på sosiale medier.

<strong>FAMILIEN:</strong> LeAnn er stemor til ektemannens sønner, Mason og Jake, som han har med eks-kona Brandi. Foto: Xposure
FAMILIEN: LeAnn er stemor til ektemannens sønner, Mason og Jake, som han har med eks-kona Brandi. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Ciara og Kourtney falt for samme badedrakt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer