LeAnn Rimes: - Jeg våget ikke vise meg i badetøy før jeg ble voksen

Popstjernen avslører vendepunktet som fikk henne til å bli stolt av kroppen sin.

LYKKELIG GIFT: LeAnn Rimes har vært sammen med skuespilleren Eddie Cibrian siden 2009. Her er duoen fotografert sammen i Miami i fjor. Foto: Afp
LYKKELIG GIFT: LeAnn Rimes har vært sammen med skuespilleren Eddie Cibrian siden 2009. Her er duoen fotografert sammen i Miami i fjor. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «How Do I Live»-sangeren LeAnn Rimes (33) led i årevis av psoriasis som resulterte i at huden hennes var tørr og rød samtidig som den flasset.

Dette synes artisten var så flaut og ubehagelig at hun nektet å vise seg i badedrakter eller bikinier da hun vokste opp. 

I dag elsker 33-åringen å fylle skapet med badeklær.

- Jeg har veldig mange bikinier. Rundt 200 stykker, tror jeg. Takk Gud for at de er små og ikke tar opp mye plass, forteller hun til Very.co.uk, ifølge Contactmusic.com.

- Da jeg vokste opp hadde jeg psoriasis. 80 prosent av kroppen min var dekket da jeg var seks år, så jeg følte meg forferdelig. Gjennom hele barndommen nektet jeg å ha på meg badetøy. 

Saken fortsetter under bildet.

Viste frem strekkmerkene

Sangfuglen er heldigvis for lengst kvitt alle hudplagene.

- Jeg har gått på medisiner de siste 12 årene og det har forandret livet mitt. Nå ville jeg spradet rundt naken hvis jeg kunne. 

Tidligere har LeAnn prøvd å lære kvinner til å akseptere kroppen sin ved å vise frem sine egne strekkmerker på sosiale medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer