LeAnn Rimes: - Jeg våget ikke vise meg i badetøy før jeg ble voksen

Popstjernen avslører vendepunktet som fikk henne til å bli stolt av kroppen sin.

LYKKELIG GIFT: LeAnn Rimes har vært sammen med skuespilleren Eddie Cibrian siden 2009. Her er duoen fotografert sammen i Miami i fjor. Foto: Afp
LYKKELIG GIFT: LeAnn Rimes har vært sammen med skuespilleren Eddie Cibrian siden 2009. Her er duoen fotografert sammen i Miami i fjor. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «How Do I Live»-sangeren LeAnn Rimes (33) led i årevis av psoriasis som resulterte i at huden hennes var tørr og rød samtidig som den flasset.

Dette synes artisten var så flaut og ubehagelig at hun nektet å vise seg i badedrakter eller bikinier da hun vokste opp. 

I dag elsker 33-åringen å fylle skapet med badeklær.

- Jeg har veldig mange bikinier. Rundt 200 stykker, tror jeg. Takk Gud for at de er små og ikke tar opp mye plass, forteller hun til Very.co.uk, ifølge Contactmusic.com.

- Da jeg vokste opp hadde jeg psoriasis. 80 prosent av kroppen min var dekket da jeg var seks år, så jeg følte meg forferdelig. Gjennom hele barndommen nektet jeg å ha på meg badetøy. 

Saken fortsetter under bildet.

ENDELIG FORNØYD: Etter å ha gjemt bort kroppen i årevis på grunn av hudsykdommen elsker LeAnn Rimes å ha på seg bikini. Foto:  Splash News
ENDELIG FORNØYD: Etter å ha gjemt bort kroppen i årevis på grunn av hudsykdommen elsker LeAnn Rimes å ha på seg bikini. Foto: Splash News Vis mer

Viste frem strekkmerkene

Sangfuglen er heldigvis for lengst kvitt alle hudplagene.

- Jeg har gått på medisiner de siste 12 årene og det har forandret livet mitt. Nå ville jeg spradet rundt naken hvis jeg kunne. 

Tidligere har LeAnn prøvd å lære kvinner til å akseptere kroppen sin ved å vise frem sine egne strekkmerker på sosiale medier.

- Bikinien dekker ikke alt, men det ser ikke bra ut på kvinner når man har altfor mye stoff på seg. Jeg håper jeg kan hjelpe alle kvinner med å akseptere kroppen sin og være stolte av kurvene sine, strekkmerkene sine... Hva som helst! Jeg har strekkmerker. For å ha «bikinikropp», trenger du bare å putte en bikini på kroppen din, skrev sammen med dette bildet i fjor.  Den talentfulle artisten innrømmer også at hun synes klær er morsomt, men at klesstilen hennes er veldig enkel.

- Jeg elsker mote, men jeg er fra Mississippi, så stilen min er enkel. Jeg vil bare at klærne mine skal være komfortable, forklarer hun.

- Det er så mange forventninger om at man skal være en slik person som kan gjøre alt og se ut som en modell. Jeg er her bare for å synge , og jeg er et menneske som alle andre. Jo eldre jeg blir, jo mindre bryr jeg meg om slike ting. Da slipper jeg å prøve å bli noe jeg ikke er og da er det lettere å kose meg i jobben min, sier LeAnn ifølge nettstedet.  Siden 2011 har Rimes vært gift med skuespilleren Eddie Cibrian (43).

Det skapte store overskrifter da paret ble sammen i 2009. På den tiden var de nemlig gift på hver sin kant.

LeAnn og Eddies eks-kone, «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Brandi Glanville (43), har en rekke ganger rykt i tottene på hverandre på sosiale medier.

FAMILIEN: LeAnn er stemor til ektemannens sønner, Mason og Jake, som han har med eks-kona Brandi. Foto: Xposure
FAMILIEN: LeAnn er stemor til ektemannens sønner, Mason og Jake, som han har med eks-kona Brandi. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Ciara og Kourtney falt for samme badedrakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer