BLE KJENT GJENNOM GLEE: Både Lea Michele og Cory Monteith ble verdensberømte gjennom den populære TV-serien «Glee». Det var også i kulissene de to fant hverandre. Her fra Chrysalis Butterfly Ball i Los Angeles i begynnelsen av juni i år. Foto: All Over Press
BLE KJENT GJENNOM GLEE: Både Lea Michele og Cory Monteith ble verdensberømte gjennom den populære TV-serien «Glee». Det var også i kulissene de to fant hverandre. Her fra Chrysalis Butterfly Ball i Los Angeles i begynnelsen av juni i år. Foto: All Over PressVis mer

Lea Michele takket for støtten etter dødsfallet

- Takk for at dere hjelper meg gjennom den tunge tiden, tvitret skuespilleren.

SEOGHØR.NO: 13. juli i år ble den verdensberømte «Glee»-stjernen Cory Monteith (31) funnet død på sitt hotellrom i Vancouver i Canada.

Obduksjonsrapporten, som kom noen dager senere, viser at den talentfulle skuespilleren døde som følge av å ha inntatt en giftig blanding av heroin og alkohol.

Monteith har vært åpen om sine rusproblemer, og la seg senest i april i år inn på en rehabiliteringsklinikk for å ta tak i problemene.

Etter dødsfallet har Monteiths kjæreste, og «Glee»-kollega, Lea Michele (26) vært utrøstelig, og har brukt mye tid sammen med venner og familie. Mandag denne uken kommenterte hun for første gang den tragiske hendelsen offentlig:

«Takk for at dere hjelper meg gjennom denne tunge tiden med deres enorme kjærlighet og støtte. Cory vil for alltid være i hjertet mitt», skrev hun på Twitter under et privat bilde av paret.

Lea var til stede da 31-åringen ble kremert kort tid etter dødsfallet, og arrangerte nylig minnestund for Corys venner og kolleger i blant annet «Glee».

LES OGSÅ: Selenas foreldre dro - så ankom Bieber festen