DØD: Det har vært en tung periode for Lea Michele etter at hennes store kjærlighet døde i 2013. Foto: NTB scanpix
DØD: Det har vært en tung periode for Lea Michele etter at hennes store kjærlighet døde i 2013. Foto: NTB scanpixVis mer

Lea Michele:

Lea Michele delte bilde med sin avdøde kjæreste

I 2013 døde Cory Monteith brått. Nå deler Lea Michele bilde fra tiden de to hadde sammen. 

SEOGHØR.NO: Skuespiller og artist Lea Michele (30) hadde sitt store gjennombrudd i den verdenskjente tv-serien «Glee» som gikk på amerikansk tv fra 2009-2015. I Norge ble det sendt på TV 2.

Sammen med henne i tv-serien spilte kjæresten Cory Monteith, som gikk bort i juli 2013 etter en dødelig blanding av heroin og alkohol.

Nå snart fire år etter kjenner Lea Michele fortsatt på savnet etter sin avdøde kjæreste. Nylig delte hun et bilde på Instagram hvor hun ser tilbake på tiden de hadde sammen.

På bildet ligger Lea på brystet til sin avdøde kjærlighet, og paret ser lykkelige ut i hverandres selskap.

Saken fortsetter under bildet.

Selv om det ikke er lagt ved noe tekst til bildet, er det tydelig at skuespilleren savner tiden hun hadde med Cory. Det har hun heller ikke lagt skjul på tidligere.

Åpnet seg om sorgen

Etter sjokknyheten om Corys død i 2013 har Lea Michele snakket åpent om sjokket og sorgen flere ganger , blant annet på «The Ellen DeGeneres Show» før samme året.

Saken fortsetter under bildet.

«GLEE»-CAST: Seerene ble svært glade i krakterene som synger i «Glee». Her står orginalcasten sammen på scenen: Amber Riley, Cory Monteith, Chris Colfer, Kevin McHale, Dianna Agron, Harry Shum Jr., Lea Michele, Jenna Ushkowitz, Mark Salling, Chord Overstreet and Heather Morris. Foto: NTB scanpix
«GLEE»-CAST: Seerene ble svært glade i krakterene som synger i «Glee». Her står orginalcasten sammen på scenen: Amber Riley, Cory Monteith, Chris Colfer, Kevin McHale, Dianna Agron, Harry Shum Jr., Lea Michele, Jenna Ushkowitz, Mark Salling, Chord Overstreet and Heather Morris. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men det var i 2014 vi virkelig fikk høre om sorgen hennes. I en svært personlig låt sang nemlig den unge artisten om dødsfallet, skrev RadarOnline.

Låta, som var fra 30-åringens debutalbum «Louder», handler om de første dagene etter Monteiths død og inneholder flere rørende strofer:

«Jeg kan ikke tro at det er sant, jeg fortsetter å lete etter deg. Jeg sjekker mobilen min og venter på å høre stemmen din i et fullsatt rom», sang hun åpenhjertig.

Singelen fikk tittelen «If You Say So», som var Monteiths siste ord til Lea Michele. Hun skaffet seg også en tatovering over ribbeina av de samme ordene, skrev nettstedet.

- Den handler om den siste samtalen jeg hadde med ham, fortalte «Glee»-stjernen til Seventeen ifølge RadarOnline den gang.

Cory Monteith slet med rusproblemer i en årrekke, og hadde lagt seg inn til avrusning noen få måneder før han fikk tilbakefall og døde.

Ny kjærlighetssorg

I mai 2016 kom nyheten om at Lea Michele hadde funnet kjærligheten på nytt med skuespiller-kollegaen Robert Buckley (35).

Men i juli kom nyheten om at Lea og Robert også hadde gått hver til sitt - etter kun et par måneder som kjærester.

- De fant ut at de har det bedre sammen som venner, og ønsker å støtte hverandres karrierer, fortalte en kilde til Us Weekly.

I tillegg skal duoens hektiske timeplaner ha hatt en del av skylden for bruddet, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - «That 70s show»-stjerne er gravid