Staysman & Lazz:

«Lazz» giftet seg to ganger i løpet av én uke

I går fikk Staysmans musikkmakker Lazz «ja» fra sin kjære Martina. Det gjorde han også for seks dager siden.

STAYSMAN & LAZZ: Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen utgjør duoen «Staysman & Lazz». Nå er begge gift, med hver sin dame. Foto: NTB Scanpix
STAYSMAN & LAZZ: Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen utgjør duoen «Staysman & Lazz». Nå er begge gift, med hver sin dame. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I forbindelse med TV 2-programmet «Senkveld med Thomas og Harald» og deres konsept «Senkveld Surprise» i 2016, ble Stian Thorbjørnsen (36) lurt til å tro at han skulle spille i et bryllup i Glemmen kirke, i hjembyen Fredrikstad.

Stian har gjort stor suksess med «Staysman & Lazz», og er derfor en ettertraktet artist. Det han ikke visste, var at det var hans eget bryllup.

Nå har også musikkmakkeren Lazz, eller Lasse Jensen (36) som han heter, giftet seg.

Dobbelt bryllup

Han og Martina Jensen (31) ga hverandre sine «ja» i Gamlebyen i Fredrikstad, det samme stedet hvor Lasse fridde.

- Det føles superbra å være gift, sier Lasse til Dagbladet, dagen etter bryllupet.

Stian Thorbjørnsen var selvfølgelig til stede i vielsen.

«I dag ble min musikalske partner i over 20 år gift! Grættis med din Martina», skriver han på sin Instagram-profil.

- Jeg koste meg fælt. Det var et veldig trivelig bryllup, sier Stian til Se og Hør.

Lasse Jensen giftet seg også for en uke siden. Vel å merke, med samme dame.

Martina er nemlig fra Irland, derfor hadde de et bryllup i hvert land. I Irland ble det borgerlig bryllup med hennes familie, mens det ble et kristent i Norge. Han har lagt ut bilde fra bryllupet i Irland på Instagram:

I sommer er duoen travelt opptatt med å spille. De har nå gjennomført 65 av 90 konserter.

- Vi har hatt en uke fri nå, slik at det kunne bli bryllup. Men ellers har vi spilt så mange konserter at det har blitt en vanesak. Men nå ser vi lys i enden av tunnelen, sier Stian til Se og Hør.

Å ha så mange spillejobber, gjør også at bryllupsreisen til det nygifte paret er blitt satt litt på vent.

- Nå er vi så opptatt med «Staysman & Lazz» at bryllupsreisen nok ikke blir før i september. Da tror jeg det blir en tur til Thailand, forteller Lasse.

GRAND PRIX: I 2015 kom Thorbjørsen og Jensen blant de fire beste i den norske Melodi Grand Prix-finalen med låta «En godt stekt pizza». Foto: NTB Scanpix
GRAND PRIX: I 2015 kom Thorbjørsen og Jensen blant de fire beste i den norske Melodi Grand Prix-finalen med låta «En godt stekt pizza». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Låt med Lothepus

I desember kom hiten «Hundre år», hvor blant andre «Farmen kjendis»-vinner Leif Einar «Lothepus» Lothe (48) og Petter Pilgaard (38) bidrar.

- Det blir en skikkelig gladlåt i kjent «Staysman & Lazz»-stil. Vi tror fansen vil like det, selv om vi neppe får terningkast seks fra musikkanmelderne denne gangen heller, sa Stian til Se og Hør if forkant av låtslippet, og la til:

- Jeg og Petter har kjent hverandre lenge, og han gikk god for meg overfor Lothepus. Vi hentet ham da han var i Oslo i forbindelse med en boksignering og fikk ham til studio i en kort pause. Han er jo en av Norges travleste menn.

Deres nyeste låt «Kyss meg» kom ut tidligere i år.

Fridde på scenen

Thorbjørnsen fridde til kjæresten Tina Svestad under Se og Hørs kjendisgalla for tre år siden.

Det var da artisten skulle ta imot prisen «Årets kjendis», at han benyttet scenetida til å gå ned på kne foran samboeren.

Kjendisgallaen 2015 - Staysman vinner "Årets kjendis" og frir til kjæresten Tina på scenen i takketalen. Vis mer

- Takk til kjæresten min som står her med meg. Gi henne stor applaus! Jeg har for vane å gå over the top … Nå blir jeg nervøs også … Du er verdens beste mamma for Lennox: Vil du gifte deg med meg? spurte Thorbjørnsen fra scenen.

Tina svarte ja, og de er fremdeles lykkelig gift.

LES OGSÅ: Derfor har de ikke giftet seg enda