Lawrence vakte oppsikt med sin sexy utringning

Alle øyne var festet på Jennifer Lawrence under verdenspremieren av «Hunger Games: Mockingjay - Part 2».

KJENT TRIO: Hovedrolleinnehaverne Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson kastet glans over premieren i Berlin. Foto: NTB Scanpix
KJENT TRIO: Hovedrolleinnehaverne Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson kastet glans over premieren i Berlin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Onsdag gikk «Hunger Games: Mockingjay - Part 2»-premieren av stabelen i Berlin, og det var ikke tvil om hvem som fikk mest oppmerksomhet på den røde løperen, skriver Daily Mail.

Oscar-vinneren Jennifer Lawrence (25) tok nemlig farvel med rollefiguren Katniss Everdeen, som hun har spilt de fire siste årene, i en figursydd Christian Dior-kjole med en svært dristig utringning.

Den unge skuespilleren så likevel veldig elegant ut i den lilla kreasjonen som var fotsid og hadde lange armer for å balansere ut den sexy fronten.

Cast member Jennifer Lawrence arrives for the world premiere of "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2" in Berlin, Germany, November 4, 2015.     REUTERS/Fabrizio Bensch Foto: Reuters
Cast member Jennifer Lawrence arrives for the world premiere of "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2" in Berlin, Germany, November 4, 2015. REUTERS/Fabrizio Bensch Foto: Reuters Vis mer

Side om side med kollegaene Liam Hemsworth (25) og Josh Hutcherson (23) stålte hun i blitzregnet og tok seg tid til å snakke med både den oppmøtte fansen og pressen.

- Vi har en sterk følelse over å ha prestert noe. Dette er den perfekte måten å ende disse fantastiske fire årene på, men det er trist at vi ikke skal få oppleve dette igjen, sa Lawrence ifølge Variety.com.

- Jeg gleder meg til fansen skal se filmen for jeg vet at dette kommer til å bli favoritten.

For Liam var det viktig å understreke hvor glad han har blitt i sine medspillere Jennifer og Josh i løpet av de siste årene.

- Etter denne reisen står jeg igjen med to av mine beste venner i hele verden, smilte han.

ELLEVILLE FANS: Jennifer Lawrence skrev gledelig autografer og stilte opp på bilder med publikum før hun forsvant inn på premieren. Foto: NTB Scanpix
ELLEVILLE FANS: Jennifer Lawrence skrev gledelig autografer og stilte opp på bilder med publikum før hun forsvant inn på premieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

POPULÆR: Liam Hemsworth tok seg også god tid til alle de oppmøtte langs den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Liam Hemsworth tok seg også god tid til alle de oppmøtte langs den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I helgen ble trioen Jennifer, Liam og Josh også hedret ved å forevige håndprintene sine i sement på det ikoniske TLC Chinese Theatre i Hollywood.

Den vakre skuespilleren har spilt inn hele 12 filmer etter at den første «The unger Games» kom ut for tre år siden. Og selv om Jennifer nyter suksessen, avslørte hun nylig at den beinharde jobbingen har sin pris.

- Jeg prøver å jobbe mye slik at folk kan se andre karakterer og andre ting jeg kan gjøre i stedet for å ta ferie, så nå eldes jeg som en president. Jeg hater å våkne om morgenen uten et mål eller å gå til sengs uten å ha utrettet noe, fortalte hun lørdag, ifølge Perez Hilton.

Se filmtraileren her:

 

LES OGSÅ: Jennifer Lawrence slo seg løs på luksusyacht