Lawrence vakte oppsikt med sin sexy utringning

Alle øyne var festet på Jennifer Lawrence under verdenspremieren av «Hunger Games: Mockingjay - Part 2».

KJENT TRIO: Hovedrolleinnehaverne Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson kastet glans over premieren i Berlin. Foto: NTB Scanpix
KJENT TRIO: Hovedrolleinnehaverne Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson kastet glans over premieren i Berlin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag gikk «Hunger Games: Mockingjay - Part 2»-premieren av stabelen i Berlin, og det var ikke tvil om hvem som fikk mest oppmerksomhet på den røde løperen, skriver Daily Mail.

Oscar-vinneren Jennifer Lawrence (25) tok nemlig farvel med rollefiguren Katniss Everdeen, som hun har spilt de fire siste årene, i en figursydd Christian Dior-kjole med en svært dristig utringning.

Den unge skuespilleren så likevel veldig elegant ut i den lilla kreasjonen som var fotsid og hadde lange armer for å balansere ut den sexy fronten.

Side om side med kollegaene Liam Hemsworth (25) og Josh Hutcherson (23) stålte hun i blitzregnet og tok seg tid til å snakke med både den oppmøtte fansen og pressen.

- Vi har en sterk følelse over å ha prestert noe. Dette er den perfekte måten å ende disse fantastiske fire årene på, men det er trist at vi ikke skal få oppleve dette igjen, sa Lawrence ifølge Variety.com.

- Jeg gleder meg til fansen skal se filmen for jeg vet at dette kommer til å bli favoritten.

For Liam var det viktig å understreke hvor glad han har blitt i sine medspillere Jennifer og Josh i løpet av de siste årene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer