Lavrans Solli kastet klærne i sexy reklameshoot

Svømmeren Lavrans Solli satser knallhardt som modell, men vil ikke sammenligne seg med David Beckham og Christiano Ronaldo.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det norske svømmeesset Lavrans Solli har for tiden lagt karrieren på bassenget på is.

24-åringen satser imidlertid hardt på en modellkarriere.

Nå er han frontfigur for konkurransen «Årets brillemodell», i regi av optikerkjeden Specsavers.

Konseptet startet i England opprinnelig som et antimobbe-prosjekt, for at barn  og unge skal være stolte av brillene sine.

- Forholder meg profesjonelt til bildene

I videoen øverst i saken viser viser Lavrans at han ikke er redd for å vise frem svømmekroppen foran kamera.

FORNØYD: Lavrans Solli sier han er svært fornøyd med sin nye fotoshoot. Foto: Specsavers
FORNØYD: Lavrans Solli sier han er svært fornøyd med sin nye fotoshoot. Foto: Specsavers Vis mer

- Jeg går jo ofte like lettkledd i svømmebassenget, så det er noe jeg forholder meg helt profesjonelt til, sier han med et smil.

Tidligere har idrettskjendiser som Christiano Ronaldo og David Beckham gjort stor suksess som lettkledde modeller.

Vil ikke sammenligne seg med Beckham

POPULÆR MODELL: Fotballstjernen David Beckham har også gjort suksess som lettkledd modell. Foto: wenn.com
POPULÆR MODELL: Fotballstjernen David Beckham har også gjort suksess som lettkledd modell. Foto: wenn.com Vis mer

Lavrans sier imidlertid til Seoghør.no at han ikke vil sammenligne seg med de to superstjernene.

- Jeg synes både David Beckham og Christian Ronaldo gjør en god figur som modeller, men ingen av dem har jobbet som motemodell fra starten. De har blitt innhentet som profiler pga deres kjente navn. Jeg starter fra bunnen hvor jeg går på castings og bor i modell-leiligheter. 

- Jeg er i læringsprosessen og målet mitt er å bli en mannlig supermodell og å  skape et navn for meg selv. Desseverre er ikke folk like kjent med navnet mitt i Milano, Paris og London etc., som de er med fotball spillere og andre idrettsutøvere. Derfor må jeg jobbe beinhardt som alle andre nybegynnere.

Bruker mye tid på datteren

Privat er Lavrans samboer med kjæresten Anja Johansen. I 2014 ble de to foreldre for første gang, da datteren Frøya kom til verden.

Lavrans sier kjæresten støtter modellkarrieren hans fullt ut, og at det foreløpig har gått bra å kombinere den nye jobben med livet som småbarnspappa.

- Det er jo selvfølgelig en del reising,  men når jeg først er hjemme prøver jeg alltid å gi all min oppmerksomhet til Frøya. Jeg håper selvfølgelig at jobben jeg gjør er noe Frøya kan være stolt av, og ikke noe hun skulle blitt flau over å dele med vennene sine, sier han til Seoghør.no

Konkurransen «Årets brillemodell» feirer i år 10-årsjubileum og har tidligere hatt internasjonale stjerner som Eva Longoria, Helena Christensen og Sarah Michelle Gellar som ambassadører.

Se specsavers.no for konkurranseregler (ekstern lenke).

BLE FORELDRE: Lavrans er samboer med bloggeren Anja Johansen. I 2014 ble de foreldre for første gang. Her er de sammen på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum
BLE FORELDRE: Lavrans er samboer med bloggeren Anja Johansen. I 2014 ble de foreldre for første gang. Her er de sammen på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: - Nå får jeg flere år med barnet mitt


 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer