Lavpris til Alpeland

Norwegian satser på å kapre mange "Alpeturister" med sin nye rute til Zürich.

ALPENYHET: Med sin nye direkterute til Zürich slenger Norwegian seg for fullt inn i kampen om Alpeturistene. Foto: Jan Petter Dahl/Se og Hør
ALPENYHET: Med sin nye direkterute til Zürich slenger Norwegian seg for fullt inn i kampen om Alpeturistene. Foto: Jan Petter Dahl/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. januar 2007 åpner Norwegian ny direkterute mellom Oslo og Zürich i Sveits. Med dette tilbyr de totalt 83 ruter til 54 destinasjoner– 10 ruter innenlands og 73 ruter utenlands. Den nye ruten vil gå på lørdager gjennom vinteren.


Zürich ligger sentralt i Sveits og er derfor et tilnærmet perfekt utgangspunkt for vinterens skiferie i Alpene. Kun en kort kjøretur unna ligger kjente skidestinasjoner som Andermatt, Davos, Engelberg, Flims, Laax, Klosters og Wengen. I tillegg til disse kjente destinasjonene finner man et vidt spekter av mindre skisteder i umiddelbar nærhet til byen.


- Med den nye direkteruten til Zürich vil vi gjøre Sveits' beste skisteder tilgjengelig til priser som ligger lavere enn et dagskort på ski, sier Daniel Skjeldam, sjef for rutetilbud og inntektsstyring i Norwegian.


Rutetabell:
Prisene starter på 342 kroner og inkluderer skatter og avgifter. Billettene vil bli lagt ut fra fredag 1. september klokken 12.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer