<strong>STJERNESPEKKET:</strong> Kevin James, Andie MacDowell og Courtney Cox har alle stemmene i "Den ville låvefesten". Her sammen med regissør Steve Oederkerk.   Foto: All Over Press
STJERNESPEKKET: Kevin James, Andie MacDowell og Courtney Cox har alle stemmene i "Den ville låvefesten". Her sammen med regissør Steve Oederkerk. Foto: All Over Press Vis mer

Låveball i Hollywood

Når en film som omhandler en festglad ku har premiere, blir det fest på den røde løperen.

Publisert
Sist oppdatert
Folk og fe!

Kevin James, Courteney Cox, Andie MacDowell og Danny Glover. De har alle stemmene til folk og fe (bokstavelig talt!) i filmen ”Den ville låvefesten”.

Se bildene fra premieren på søndag her!

Kongen av Queens-helten Kevin James har stemmen til den party- og dansegærne kua Otis – en luring av et kveg som lærer seg å gå, svømme og snakke som et menneske.

Faren hans har lenge drømt om at sønnen skal ta litt mer ansvar for livet sitt, men det er ikke den partyglade kua særlig klar for. Han vil helst bare kose med kjæresten sin, Daisy (Courteney Cox), på menneskelig vis.

Men en dag oppdager Otis at en villstyring av et barn som har glede av å velte ku-vennene hans, og for første gang i livet sitt må han ta ansvar – og hei, han liker det!

Med slagordet ”Det som skjer på låven, blir på låven!”, er vi sikre på at denne filmen blir en hit.

Filmen har premiere i Norge 16. februar 2007.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer