Lauren Graham hinter om «Gilmore Girls»-comeback

Nå kommenterer hovedpersonen fra den populære TV-serien ryktene for første gang.

MER AV DETTE: Alexis Bledel og Lauren Graham gjorde suksess med Gilmore Girls. Nå kan det bli mer. Det kommenterer Graham på sin egen Twitter-side. Foto: NTB Scanpix
MER AV DETTE: Alexis Bledel og Lauren Graham gjorde suksess med Gilmore Girls. Nå kan det bli mer. Det kommenterer Graham på sin egen Twitter-side. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ryktene om at den populære TV-serien «Gilmore Girls» skal komme tilbake har versert siden før sommeren.

BEKREFTET SAMTALER: Tidligere i år bekreftet Scott Patterson (midten) at samtalene om en ny runde Gilmore Girls var i gang. Nå skal Netflix ha kommet på banen.
BEKREFTET SAMTALER: Tidligere i år bekreftet Scott Patterson (midten) at samtalene om en ny runde Gilmore Girls var i gang. Nå skal Netflix ha kommet på banen. Vis mer

Serien ble kansellert i 2007, etter å ha gjort sitt inntog i 2000. Her til lands ble samtlige syv sesonger sendt på TVNorge.

Denne uken har ryktene imidlertid eksplodert etter at mange medier har meldt at strømmetjenesten Netflix kommer med en fortsettelse.

Og nå kommenterer for første gang én av seriens to hovedpersoner saken. Lauren Graham (48) spilte rollen som Lorelai Gilmore i serien.

«Folkens. Jeg kan ikke bekrefte dette. Men jeg kan heller ikke nekte for dette...», skrev hun kryptisk på Twitter.

Saken fortsetter under bildet.


Det skal ikke være snakk om en ny sesong av serien. Nettstedet TV Line skriver at det vil bli fire episoder på 90 minutter.

I mai avslørte skuespilleren Scott Patterson, som spilte rollen som Luke Danes i serien, at samtalene om en gjenforening var i gang.

- Jeg kan si følgende: Det er samtaler rundt temaet for tiden. Jeg kan egentlig ikke gå inn på detaljer, men det er noe aktivitet. Jeg er håpefull, og jeg er med, sa han ifølge Huffington Post.

I tillegg til Lauren Graham spilte Alexis Bledel også en hovedrolle i serien.LES OGSÅ: Åpner for «Gilmore Girls»-comeback

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer