POPULÆR: Lauren Conrad fikk smake baksiden av kjendisstatusen, da hun måtte bane seg vei da hun var ute i West Hollywood på utestedet Cocco Deville.  Foto: STELLA PICTURES
POPULÆR: Lauren Conrad fikk smake baksiden av kjendisstatusen, da hun måtte bane seg vei da hun var ute i West Hollywood på utestedet Cocco Deville. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Lauren Conrads kjoletabbe

Lauren Conrad opplevde den klassiske puppeglippen.

SEHER.NO: The Hills-stjernen, intrigemaker Lauren Conrad (22) var i helgen spesielt elegant i en hvit kjole, svært lik den Marilyn Monroe hadde på seg på det berømte bildet hvor kjolen blåser opp.

Men om Laurens sexy kjole ikke blåste opp, så var den ikke helt problemfri.

For fotografene knipset da en dype utringningen kom på avveie. Men Lauren har lært av andre stjerner, og hadde sikret seg med teip.

Kanskje ikke helt smigrende å vise frem den heller, men det var kanskje det beste alternativet.

Ungjenta som først ble kjendis i realityserien om den rike unge og bortskjemte vennegjengen i "Laguna Beach, the Real Orange County" er en av dem som har gjort det best utenom realitysjangeren.

22-åringen tjener visstnok nærmere 10 millioner i året, som en av Avons frontfigurer, og hun har dessuten sin egen kleskolleksjon "The Lauren Conrad Collection".

Til daglig jobber hun i amerikanske Teen Vogue.

Hennes praksisplass i bladet, hvor også kamerateamet følger henne, gis æren for at salget har skutt i taket den siste tiden.
LES OGSÅ: - Vennskapet vårt har måttet lide