LYKKELIGE: Da Laura Prepon og Ben Foster Cast kom sammen på "The Girl on the Train"-premieren tirsdag, var det også første gang de offentlig bekreftet at de er et par. Foto: Splash News
LYKKELIGE: Da Laura Prepon og Ben Foster Cast kom sammen på "The Girl on the Train"-premieren tirsdag, var det også første gang de offentlig bekreftet at de er et par. Foto: Splash NewsVis mer

- Laura Prepon har forlovet seg

Knappe tre måneder etter at de ble kjærester skal skuespiller-paret ha tatt forholdet et stort skritt videre.

SEOGHØR.NO: I midten av juli kom nyheten om at Hollywood-stjernene Laura Prepon (36) og Ben Foster (35) hadde begynt å date hverandre.

Nå skal «X-Men»-kjekkasen ha fridd til Prepon - som er godt kjent for sine roller i «That '70s Show» og «Orange Is the New Black».

Da duoen tirsdag dukket opp arm i arm i New York på preimeren til Prepons nyeste film «The Girl on the Train», viste hun frem en skinnende diamantring på fingeren.

Ifølge kilder People og UsWeekly har snakket med, så har paret forlovet seg.

Laura og Ben har holdt en lav profil i media, men ble observert sammen ved flere anledninger i sommer før de ble de sett tett omslynget i New York City i juli.

Brøt forlovelse i fjor

36-åringen styrer vanligvis unna glamorøse Hollywood-fester og er ikke spesielt aktiv med fans på sosiale medier.

RING PÅ FINGEREN: Det er denne diamantringen Ben skal ha fridd til Laura med.  Foto: wenn.com
RING PÅ FINGEREN: Det er denne diamantringen Ben skal ha fridd til Laura med. Foto: wenn.com Vis mer

- Jeg vil ikke bruke dagen min på å oppdatere sosiale medier. Jeg vil nyte livet mitt. Jeg ønsker å slippe folk innpå meg og la fans vite hva jeg driver med, men det er også mye jeg liker å verne om, fortalte hun nylig til magasinet Marie Claire, ifølge People.

Ben Foster var i tre år sammen med «House of Cards»-stjernen Robin Wright (50), som er eks-kona til Sean Penn (55), men i august i fjor avbrøt de forlovelsen for andre gang.

LES OGSÅ: Laura Prepon: - Jeg brukte hormonsprøyter for å føle meg vakker

TV-STJERNE: Laura Prepon slo for alvor gjennom i TV-serien «That 70's show». Foto: 20TH CENTURY FOX / Album
TV-STJERNE: Laura Prepon slo for alvor gjennom i TV-serien «That 70's show». Foto: 20TH CENTURY FOX / Album Vis mer