Prins Harry:

Latterliggjøres

Prinsens frostskadde penis skaper nok en gang overskrifter.

REAKSJONER: Flere har reagert på detaljene som kommer frem i boken «Spare». Foto: Victoria Jones/POOL/AFP
REAKSJONER: Flere har reagert på detaljene som kommer frem i boken «Spare». Foto: Victoria Jones/POOL/AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harrys (38) intime skade har blitt mye omtalt de siste ukene. Helt siden prinsen slapp boken sin «Spare» 10. januar, har blikket vært klistret mot Harry og det britiske kongehuset.

Prinsen slapp en rekke bomber i boken sin, men det som kanskje gjorde mest inntrykk, er hans tidligere penisskade.

Flere lot seg fascinere av prinsens frostskadde penis, og nå har modell og tidligere Big Brother-deltaker Rhian Sugden (36) bestemt seg for å lage business av Harrys penis, ifølge britiske Express.

AVSLØRINGER: Prins Harry slipper sin selvbiografi «Spare». Der kommer det flere avsløringer. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Kjærlighetskort

«Penisen min svingte mellom å være ekstremt sensitiv og et borderlinefall av traume», lyder et utdrag fra boken. Sitatet skapte sjokkbølger verden rundt, og flere mente at det var litt mer informasjon enn man ønsket.

Det omstridte sitatet kan nå fås kjøpt som kjærlighetskort til en helt spesiell. Sugden har nemlig designet et kort med en tegning av prinsen og følgende tekst:

«Penisen min svingte mellom å være ekstremt sensitiv og et borderlinefall av traume når jeg tenker på deg».

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om slåsskampen han hadde med broren sin Prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

Vekket følelser

Ifølge 36-åringen vil kortene bli lagt ut for salg i slutten av januar. Det var i 2011 at prins Harry var på en ekspedisjon på nordpolen. Han beskriver sin smertefulle opplevelse med frostskader etter ekspedisjonen.

I boken skriver prins Harry at han ble tipset om å bruke morens fuktighetskrem på penisen. Duften skal ha vekket følelsesladde minner hos 36-åringen.

«Det føltes som om mamma var det i rommet. Jeg tok litt og smurte på … der nede».

GLEMTE SEG: Prins William glemte i et kort sekund hva kongelig protokoll er. Video: AP Vis mer

Skulle være lenger

Det kan virke som at prinsen har lagt alle kortene på bordet i den omstridte boken.

38-åringen har imidlertid avslørt at boken i utgangspunktet skulle inneholde enda flere detaljer.

- Det kunne ha vært to bøker, for å si det sånn. Og det vanskelige var å bestemme hva som skulle skrotes, sa prinsen og la til:

- Det er noen ting som har skjedd, spesielt mellom meg og min bror, og til en viss grad mellom meg og min far, som jeg ikke vil at verden skal vite. Fordi jeg tror de aldri ville tilgitt meg.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

LES OGSÅ: «Hvor er Meghan?»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer