Brooklyn Beckham:

Latterliggjøres: - Tuller han?

Fansen er ikke imponert over kjendissønnens seneste påfunn.

IKKE IMPONERT: Brooklyn Beckham deler gladelig matlagingsvideoer med følgerne sine. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB
IKKE IMPONERT: Brooklyn Beckham deler gladelig matlagingsvideoer med følgerne sine. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brooklyn Beckham (23), sønn av stjerneparet Victoria (48) og David Beckham (47), har lenge kunnet glede sine 14,6 millioner følgere på Instagram med oppskrifter og matlagingsvideoer.

23-åringen har blant annet gjestet «The Today Show» for å vise frem sine ferdigheter på kjøkkenet, men ifølge Daily Mail er det ikke en mesterkokk vi har med å gjøre. I alle fall ikke ennå.

Selv omtaler han seg som «eksperimentell» og «eksentrisk», men nå mistenker fansen at kjendissønnen bare lurer dem.

FÅR KRITIKK: David Beckham er i hardt vær om dagen etter at han dukket opp i en reklamefilm for Qatar. Vis mer

Enkle oppskrifter

Sist Beckham tok til plattformen for å dele matglede var det tunfisk og agurk som sto på menyen, men ifølge Daily Mail skal 23-åringen også ha filmet seg selv når han gjorde noe så enkelt som å koke pasta.

Det som imidlertid toppet seg var da han forrige helg skulle ta med følgerne sine på å lage cocktailer. Stjernen skulle lære fansen å lage en Lychee Martini i tillegg til en gin og tonic.

Han hevdet å være «veldig eksperimentell» når han lager drinker, men fortsatte med å lage en gin og tonic med de to mest åpenbare ingrediensene - nemlig gin og tonic.

BECKHAM: En lettere oppgitt David Beckham la ut dette klippet av sin kone Victoria, som benytter enhver mulighet til å få trent litt. Video: Instagram / @DavidBeckham Vis mer

- Jeg er veldig eksperimentell, jeg elsker å teste drinker og prøve nye oppskrifter. Dere vet at jeg er eksentrisk på kjøkkenet, sa han og la til at favorittkveldene hans er når han og kona, Nicola Peltz (27), er hjemme og lager mat og drinker.

Latterliggjøres

Videoen skal ha gjort fansen svært forvirret, og noen kunne ikke forstå om han var seriøs eller ikke.

«Jeg skjønner fortsatt ikke om Brooklyn tuller med oss eller om managementet hans tuller med ham. Han er 'veldig eksperimentell' og 'eksentrisk' og lager hans signaturdrink, som er gin og tonic. Han lager den med gin og i tillegg tonic», skrev en.

«Det er en gin og tonic, kompis. Enhver åtteåring kan lage en, mente en annen», mens en tredje ironisk la til:

«Vær snille, han klemte litt mynte for å få ut lukten».

TRIKS: Kjendiskokken Gordon Ramsay er notorisk for å skjelle folk ut. Det ser ikke datteren Tilly ut til å bry seg om. Video: @gordongram. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Beckham skal også tidligere ha blitt latterliggjort for sine matlagingsferdigheter, eller mangelen på dem, uten at det stopper han fra å fortsette å dele matglede og kokkeleringsvideoer på sine plattformer.

Til Bustle har han tidligere understreket at han ikke er en profesjonell kokk.

- Jeg har aldri sagt det. Jeg ville aldri ha sagt det. Åpenbart så visste faren min hva han holdt på med i veldig ung alder, men jeg har bare laget mat i underkant av tre år.

LES OGSÅ: Ikke bevegelse i ansiktet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer