Kim Kardashian:

Latterliggjøres: - Til å le av

Fansen er ikke nådig i tilbakemeldingene.

KRITISERES: Superstjernen får kritikk etter reklame. Foto: Thecelebrityfinder / SplashNews.com
KRITISERES: Superstjernen får kritikk etter reklame. Foto: Thecelebrityfinder / SplashNews.com Vis mer
Publisert

Kim Kardashian (42) kritiseres opp og ned jevnlig, om det være for utseendet, uttalelser eller redigerte bilder.

Da realitystjernen nylig delte en video på Instagram merket som reklame, var også kritikken til stede - men ikke i en like seriøs tone som tidligere. Fansen latterliggjør nemlig 42-åringens forsøk på å selge inn et plantebasert produkt.

Hvorfor? Det har ingenting med selve produktet å gjøre.

Tror ikke på henne

I videoen presenterer Kardashian et plantebasert produkt, som hun steker i en airfryer - også kjent som en luftfrityrkoker. Hun skryter av at hun som «en opptatt mor» alltid ser etter enkle og raske løsninger for å gi familien mat.

Kim Kardashian har flere ganger vært åpen om at hun stort sett spiser plantebasert mat. Dette gjelder også barna, men de får også fisk.

I Instagram-videoen ser man firebarnsmoren legge maten i airfryeren, og senere servere den på en tallerken. Fansen kjøper imidlertid ikke det Kardashian forsøker å presentere.

«Du kan fremme nesten alle andre produkter enn mat og matlaging. Vi alle vet at du ikke løfter en finger på enkle hjemmeoppgaver», skriver en følger.

Kommentaren har i skrivende stund fått over 2000 likerklikk.

«Åh, vær så snill. Som om du faktisk lager mat», skriver en annen, etterfulgt av en flirende emoji.

«Hvorfor vil de at Kim Kardashian skal gjøre det? Lol, vi alle vet at hun har en kokk», påpeker en tredje.

«Du bør avslå tilbud som dette, det er til å le av», skriver en fjerde med en flirende emoji, og legger til:

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

«Dere kan ikke engang kutte grønnsaker», og sikter dermed til Kardashians lillesøster Kendall Jenner (27), som tidligere i år ble latterliggjort for måten hun kutter en agurk på.

Ikke første gang

Dette er imidlertid ikke første gang stjernens samarbeid med produktet fører til latterliggjøring. I en tidligere reklamevideo på Instagram ser man henne spise et måltid.

Følgerne mente imidlertid at stjernen ikke faktisk smakte på maten hun fikk servert - og at tyggingen i videoen også var falsk.

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

Responsen er riktignok også positiv, da flere ser ut til å - både den gang og nå - synes det er bra at hun fremmer plantebaserte produkter.

LES OGSÅ: Isabel Raad svarer på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer