Erling Braut Haaland:

Latterliggjøres: - Glorete!

Det er stort sett stang inn for Brynes store sønn. Men han får også dask på lanken for sine - mildt sagt - unike favoritter.

(MOTE)IKON?: Erling Braut Haaland er skuddsikker som få. Men en moteløve er han kanskje ikke, mener noen. Foto: Skjermdump Instagram
(MOTE)IKON?: Erling Braut Haaland er skuddsikker som få. Men en moteløve er han kanskje ikke, mener noen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flashy dyreprint, spreke farger og ... pysj?

Nei, det er ikke karneval vi snakker om, ei heller overnattingsfest, men det lynraske klesskapet til Manchester Citys nummer ni, Erling Braut Haaland (22). Stikkordene kan nemlig mildt sagt sies å definere klesstilen til 22-åringen, som er brennheit på fotballbanen om dagen.

Ikke bare har han tatt fotballverden med storm de seneste årene, men han har i tillegg sakte, men sikkert, ålet seg inn i motekretser. I dag er han underlagt et samarbeid med Dolce & Gabbana.

Samarbeidet skal, ifølge The Mail on Sunday, være verdt to millioner pund. I slutten av mars skrev i tillegg Bryne-gutten under på en gigantavtale med sportsgiganten Nike, verdt opp mot 250 millioner kroner i året.

Deriblant storavisen The Guardian har omtalt fotballtalentet som et «stilikon», men det vil nok ikke alle si seg enige i.

- Glorete!

Overfor Se og Hør er det nemlig lite moteskryt å ense fra sportsjournalist Will Schofield, som jobber for britiske Daily Star. Det er kanskje ikke så rart, ettersom sport er hans spesialitet, men han har likevel sine klare meninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer