Paul Wesley og Madison Beer:

Latterliggjøres etter øl-tabbe

Det er ikke alltid like lett å holde styr på nåtidens artister.

ØL: Det er ikke alltid like lett å få med seg alt. Det fikk Paul Wesley erfare da han trodde en dagens mest populære artister var en type øl. Video: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid like enkelt å følge med i tiden. Spesielt vanskelig kan det være å vite hvilke artister som er mest aktuelle på hitlistene om dagen.

Det har nå den amerikanske skuespilleren Paul Wesley (38) smertelig fått erfare, etter at han klarte å forveksle en av dagens mest populære artister med øl.

Wesley ble for alvor kjent da han spilte rollen som Stefan Salvatore i ungdomsserien «Vampire Diaries», som gikk på skjermen mellom 2009 og 2017.

Madison Beer

I en spørrerunde på Instagram, som har blitt hyppig delt de siste dagene, skulle nemlig 38-åringen bare svare på et enkelt spørsmål fra en fan. Det han ikke visste, var at han misforsto spørsmålet totalt, skriver People.

«Liker du Madison Beer?», spør en fan, og refererer til artisten med samme navn.

  • Se video øverst i saken!
Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Wesley var imidlertid tilsynelatende ikke klar over at det faktisk finnes en sanger med det navnet. Han trodde nemlig det var snakk om en spesifikk type øl - altså «beer» på engelsk.

- Jeg har aldri smakt den ølen, men jeg liker øl. Jeg liker det meste av øl, selv om jeg i det siste ikke har drukket så mye øl fordi jeg prøver å kutte det ut, svarer han seriøst.

GIKK IKKE SOM DET SKULLE: Rapperen Cardi B ble hyllet av fansen etter en Instagram-video. Video: Instagram/@iamcardib / Rød Løper Vis mer

«Dette er for gøy»

Reaksjonene har naturligvis ikke latt vente på seg, og flere har i løpet av de siste dagene ledd godt av tabben. Spesielt på Twitter ser det ut til at folk morer seg på Wesleys bekostning.

«Unnskyld, men dette er for gøy. Trodde han virkelig at de snakket om et ølmerke??», skriver en bruker.

«Dette er det morsomste jeg har sett hele uken», skriver en annen.

«Vær så snill, han er så uskyldig! Jeg elsker ham», skriver en tredje.

ØL: Madison Beer har et etternavn som gjorde at Paul Wesley trodde hun var et ølmerke. Her fra 2019. Foto: Ian West / Pa Photo / NTB
ØL: Madison Beer har et etternavn som gjorde at Paul Wesley trodde hun var et ølmerke. Her fra 2019. Foto: Ian West / Pa Photo / NTB Vis mer

Populær

Madison Beer (22) er en amerikansk sanger som fikk massiv oppmerksomhet allerede som 13-åring, da Justin Bieber omtalte henne som en «fremtidig stjerne» på Twitter.

På TikTok har 22-åringen 14 millioner følgere, mens på Instagram kan hun skryte av hele 24 millioner.

I 2017 svirret det romanserykter mellom artisten og kjendissønnen Brooklyn Beckham (22). Det skulle imidlertid vise seg at det ikke var noe hold i ryktene.

- Jeg er veldig singel, og ikke klar for å mingle. Jeg er nemlig veldig fokusert på karrieren min, forklarte hun den gang i et intervju med People.

Non Stop-video av Sondre Rahm, Christian Wehus, Nicolai Alcaniz og Emrik Sager. Vi lager Norges beste viralprogram - som daglig serverer deg de beste viralvideoene fra internetts verden. Takk for at du ser på Non Stop! Vis mer

LES OGSÅ: Her er Hollywood-stjernenes ukjente tvillingsøsken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer