Latterliggjøres: «Billig Melania»

Jakkevalget har fått sosiale medier til å koke.

FØRSTEKVINNE: Casey DeSantis er førstekvinne i Florida i USA. Foto: Scott Olson / Getty Images / AP / NTB
FØRSTEKVINNE: Casey DeSantis er førstekvinne i Florida i USA. Foto: Scott Olson / Getty Images / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Casey DeSantis (42), kona til den republikanske guvernøren i Florida Ron DeSantis (44), latterliggjøres for tiden fra flere kanter på sosiale medier.

På grunn av jakkevalget under et valgkampmøte i Des Moines i Iowa, har hun nå fått kallenavnet «Walmart Melania». Det er nok et tegn på at valgkampen for neste års presidentvalg i USA tar seg opp.

Tøff konkurranse

Den tidligere presidenten, Donald Trump (76), var tidlig ute med å annonsere at han stiller igjen, til tross for at han tapte mot Biden i 2020. Akkurat nå ser det også ut til at Trump vil være den største konkurrenten Biden vil møte i valgåret.

Men Trump har også en egen utfordrer for å vinne kandidaturet for det republikanske partiet. Ron DeSantis, den republikanske guvernøren i Florida, annonserte klønete gjennom Twitter at han stiller for et par uker siden, med kona Casey DeSantis ved sin side.

Ron DeSantis har blitt beskrevet som en stor trussel for den tidligere presidenten, fordi mange anser ham som «Trump med hjerne».

Trump later også til å føle seg truet av DeSantis og han kommer jevnlig med stikk til motkandidaten, deriblant ved å gi ham kallenavnet «Ron Desanctimonious ». På norsk kan dette oversettes til «Ron den skinnhellige».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer