Leonardo DiCaprio:

Latterliggjøres av fansen for Leo-kommentar

Fansen fikk seg en god latter da New York Post hevdet at Hollywood-stjernen så «ugjenkjennelig» ut i hans kommende film.

UGJENKJENNELIG?: Nye bilder av Leonardo DiCaprio fra hans kommende film er ute, og New York Post hevder at stjernen ser ugjenkjennelig ut. Nå rister fansen på hodet over avisens påstand. Her er DiCaprio avbildet med Brad Pitt. Foto: Regis Duvignau / Reuters / NTB
UGJENKJENNELIG?: Nye bilder av Leonardo DiCaprio fra hans kommende film er ute, og New York Post hevder at stjernen ser ugjenkjennelig ut. Nå rister fansen på hodet over avisens påstand. Her er DiCaprio avbildet med Brad Pitt. Foto: Regis Duvignau / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (46) har vært på «alles» lepper siden han fikk stjernestatus i filmklassikerne «Romeo + Juliet» og «Titanic» på slutten av 1990-tallet.

Siden har han holdt karrieren varm gjennom krevende roller som en raggete, forfrossen eventyrer i «The Revenant» og en glamorøs pilot i «Catch Me If You Can».

SUPERSTJERNE: Leonardo DiCaprio er en etablert Hollywood-skuspiller, og har medvirket i flere filmer i årenes løp. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB
SUPERSTJERNE: Leonardo DiCaprio er en etablert Hollywood-skuspiller, og har medvirket i flere filmer i årenes løp. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB Vis mer

Skuespilleren er altså ikke fremmed for å endre på utseendet når han tar på seg en ny filmrolle.

DiCaprio er selvsagt fortsatt i siget, og nå er han snart aktuell i filmen «Killers of the Flower Moon», regissert av stjerneregissøren Martin Scorsese (78).

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Mobbes av fansen

I den kommende filmen portretterer 46-åringen en ektemann i 1920-årenes USA, der flere mord rammer den såkalte Osage-stammen.

Nå har de første bildene fra filmen blitt offentliggjort - og ifølge avisen New York Post er DiCaprio ugjenkjennelig.

Bildene viser superstjernen sitte ved siden av medskuespilleren Lily Gladstone (34), som i filmen spiller et medlem av Osage-stammen.

I et Twitter-innlegg skriver avisen følgende:

«Leonardo DiCaprio ugjenkjennelig i de første bildene av den nye Scorsese-filmen».

Men er han egentlig det?

Twitter-fansen er nemlig ikke enig, og rister på hodet over avisens påstand. Flere mener at New York Post er på bærtur, og at den Oscar-belønte skuespilleren er seg selv lik.

«Den eneste måten denne kommentaren gir mening på er hvis personen på venstre side er Leonardo DiCaprio», skriver en Twitter-bruker.

«Den eneste måten Leo er 'ugjenkjennelig' på i dette bildet er hvis han spiller kvinnen, skålen eller saltbøssen», istemmer en annen spøkefullt.

«Fullstendig ugjenkjennelig. Jeg kan ikke se om Leo er kvinnen på venstre side eller den andre som ser prikk lik ut som Leonardo DiCaprio», kommenterer en tredje humoristisk.

Også «Guardians of the Galaxy»-regissør James Gunn (50) har slengt seg på:

«Han må være personen på venstre side dersom han er ugjenkjennelig, fordi personen på høyre side ser helt lik ut som Leonardo DiCaprio».

«Ikke sikker på om jeg er komfortabel med at Leonardo DiCaprio spiller en stammekvinne», kommenteres det også.

«THE HOLIDAY»: Det er ingen tvil om at «The Holiday» er et absolutt must for mange før jul, men hvordan ser stjernene egentlig ut i dag? Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Et fryktelig brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer