Gwyneth Paltrow:

Latterliggjøres: - Sjokk, skrekk!

Skuespillerens corona-utfordringer blir gjort narr av.

KRITIKK: Gwyneth Paltrow latterliggjøres for «utfordringene» hun har gått gjennom det siste året. Foto: Splash News / NTB
KRITIKK: Gwyneth Paltrow latterliggjøres for «utfordringene» hun har gått gjennom det siste året. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Gwyneth Paltrow (48) er kjent for å fronte et strengt kosthold og nøye treningsrutiner. Under coronapandemien har den ellers så kjernesunne skuespilleren imidlertid ikke vært like nøye med livsstilen.

Det kunne hun fortelle i podkasten «SmartLess» i helgen.

- Jeg drakk syv dager i uken og lagde pasta og spiste brød. Det gikk helt over styr, kunne hun avsløre.

Det har ikke gått upåaktet hen. The Guardian har nemlig sett sitt snitt til å gjøre narr av «utfordringene» til stjernen.

«Sjokk, skrekk!»

Journalist Poppy Noor har nemlig skrevet et ironisk innlegg i avisen hvor 48-åringen får passet sitt påskrevet.

«I det seneste kjendisforsøket på å bevise at det er like tungt som normale folk under pandemien, har Gwyneth Paltrow innrømmet at hun ble drevet til det ekstreme i karantene. Det ble mørkt. Hun innrømmet å drikke så mange som to drinker hver kveld under lockdown (quinoa-basert whiskey, selvfølgelig), og til og med spist brød og pasta. Sjokk, skrekk!», åpner kronikken.

Forfatteren byr også på sine egne erfaringer under pandemien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer