Latterliggjorde stjerner som la ut bikinibilder

Men nå har Jessie J lagt ut sine egne...

BIKINIBILDE: Popstjernen slaktet andre kjendiser for å legge ut lettkledde bilder på internett, men det var før hun gjorde det selv. Foto: Jessie J / Instagram
BIKINIBILDE: Popstjernen slaktet andre kjendiser for å legge ut lettkledde bilder på internett, men det var før hun gjorde det selv. Foto: Jessie J / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange stjerner lar fans få et ekstra innblikk i sine privatliv ved å legge ut lettkledde bilder på sosiale nettsteder som Facebook, Twitter og Instagram.

Men av og til kan det bli litt vel mye selveksponering. Det mente i alle fall den britiske popstjernen Jessie J (24). 

Nylig skrev hun sin ærlige og svært syrlige mening på Twitter.

- Jeg kjeder meg... Kanskje jeg skal kle av meg og røyke og ta bilder av meg selv og legge dem ut på Instagram? Eller IKKE.... 

Reaksjonene lot ikke vente på seg og mange mente kommentaren var direkte rettet mot Rihanna (24), som de siste månedene har vært ekstremt aktiv på Twitter og Instagram med å vise fram sin nakne kropp.

«We Found Love»-stjernen har lagt ut mange bilder hver dag, ofte poserer hun svært lettkledd og med det som ser ut som en marihuana-sigarett i hånden. Hun har også lagt ut stadig flere bilder av seg selv og av-og-på-kjæresten Chris Brown.

Nå har imidlertid Jessie lagt ut bikinibilder av seg selv på det sosiale nettstedet Instagram, slik at hennes mer en seks millioner følgere får se stjernens kropp.

Mens popstjernen nylig var på ferie i Singapore postet Jessie et bilde av seg selv og en venninne mens de koste seg i svømmebassenget på taket av hotellet de bodde på. Sangeren la også ut et bilde av seg selv mens hun solte seg på takterassen.

Kort tid etter Jessies første Twitter-melding så hun seg nødt til å forklare at det ikke var et personangrep.

- Jeg skal være ærlig. Min melding om Instagram var ikke om noen spesielle mennesker. Men jeg vil si at mengden med bilder av nakne menn og kvinner og folk som promoterer narkotika på internett er voldsom, skrev sangeren.

LES OGSÅ: Latterliggjør Rihannas lettkleddbilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer