<strong>HARSELERTE:</strong> Lørdag kveld ble det arrangert en Bruce Willis-«roast» på Comedy Central i Los Angeles. Mange sperret opp øynene da ekskona til kveldens hovedgjest plutselig sto på scenen. Fra venstre: Demi Moore, Bruce Willis og sistnevntes kone, Emma Heming. Foto: NTB Scanpix
HARSELERTE: Lørdag kveld ble det arrangert en Bruce Willis-«roast» på Comedy Central i Los Angeles. Mange sperret opp øynene da ekskona til kveldens hovedgjest plutselig sto på scenen. Fra venstre: Demi Moore, Bruce Willis og sistnevntes kone, Emma Heming. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Demi Moore og Bruce Willis:

Latterliggjorde eksmannen foran hans nye kone

- Du var som død for meg.

Publisert

Skuespillerne Bruce Willis (63) og Demi Moore (55) var lenge betraktet som et av de mest vellykkede parene i underholdningsbransjen, før de i 1998 sendte sjokkbølger gjennom Hollywood da de kunngjorde at de skulle skilles.

Duoen - som fikk tre døtre sammen - var på papiret gift i 13 år, men valgte altså å gå hver til sitt etter elleve år.

<strong>DEN GANG DA:</strong> Bruce Willis og Demi Moore var gift fra 1987 til 2000. Sammen fikk de døtrene Rumer, Scout og Tallulah Willis. Her er paret avbildet sammen i 1993. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Bruce Willis og Demi Moore var gift fra 1987 til 2000. Sammen fikk de døtrene Rumer, Scout og Tallulah Willis. Her er paret avbildet sammen i 1993. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Filmene sugde

Det var dermed mange som sperret opp øynene da Moore - 20 år etter bruddet - plutselig dukket opp på scenen lørdag kveld i anledning en Bruce Willis-«roast».

Ifølge Independent hadde store deler av kjendiseliten tatt turen til Comedy Central i Los Angeles for å se 63-åringen bli trukket fram og grillet for åpen scene.

I salen satt også Moore og Willis' tre barn, samt sistnevntes «nye» kone, modell Emma Heming (40).

Moore hadde definitivt gjort hjemmeleksa si, og gjorde ikke bare narr av Willis som person, men også av ekteskapet deres som raknet.

- Jeg var gift med Bruce gjennom de tre første «Die Hard»-filmene, noe som gir mening da de to siste filmene sugde, uttalte Moore fra scenen, ifølge avisen, og fortsatte:

- Bruce mente at bruddet mellom oss var hans største nederlag. Bruce, ikke vær så hard mot deg selv, du har hatt langt større nederlag enn det, sa Moore og viste til eksempler som actionfilmen «Hudson Hawk», og at han takket nei til det som senere ble George Clooneys rolle i «Ocean's Eleven», for «å drive med munnspill».

<strong>INGEN SURE MINER:</strong> Bruce Willis kunne ikke gjøre annet enn å ta imot, da han ble «roastet» av blant andre ekskona Demi Moore. Foto: NTB Scanpix
INGEN SURE MINER: Bruce Willis kunne ikke gjøre annet enn å ta imot, da han ble «roastet» av blant andre ekskona Demi Moore. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Var som død for meg

Selv om Moore harselerte med ovennevnte film, har Willis mottatt en rekke priser for sitt arbeid. En av de kanskje mest kjente filmene 63-åringen har medvirket i, er Oscar-nominerte «Den sjette sansen» fra 1999.

Også her klarte Moore å komme med et sleivspark.

- Jeg ser på ekteskapet vårt som «Den sjette sansen». Du var som død for meg.

Bruce Willis flirte underveis og så tilsynelatende ut til å ta det hele med en god dose humor. Duoen har på tross av bruddet klart å beholde et vennskapelig forhold, og ga hverandre blant annet en klem etter showet.

Willis, har som nevnt over, giftet seg på ny med Emma Heming, der paret ga hverandre sitt ja i 2009.

Moore har på sin side vært gift med Ashton Kutcher (40), men paret skilte seg i 2013.

Alkoholproblemer

Det er imidlertid ikke bare Moore og Willis som skaper overskrifter. Også deres tre døtre vekker stadig oppsikt i media.

Scout Willis ble blant annet tatt av politiet etter at hun brukte falskt ID da hun var 20 år gammel. Hun ble dømt både for å drikke alkohol før lovlig alder, samt for å vise falsk legitimasjon. I avhøret skal den nå 26 år gamle jenta ha innrømmet at ID-kortet ikke var hennes.

Det ble i ettertid kjent at Willis risikerte fengselsstraff, men slapp unna på grunn av sitt rene rulleblad og gode karakterer som hun har oppnådd på Brown-universitetet. Hun ble derimot dømt til to dagers samfunnstjeneste.

<strong>PÅ PLASS:</strong> Bruce Willis og Demi Moores døtre var blant dem som satt i salen da foreldrene inntok scenen. (F.v.) Scout, Rumer og Tallulah Willis. De tre har tidligere hatt rusproblemer, men har det mye bedre i dag. Foto: NTB Scanpix
PÅ PLASS: Bruce Willis og Demi Moores døtre var blant dem som satt i salen da foreldrene inntok scenen. (F.v.) Scout, Rumer og Tallulah Willis. De tre har tidligere hatt rusproblemer, men har det mye bedre i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lillesøsteren, Tallulah Willis, har på sin side tatt inn på avrusningsklinikk som 20-åring, etter flere år med hard festing.

Tallulah var en ivrig deltaker på fester for de unge og rike i Hollywood. Allerede som 17-åring ble hun arrestert for å ha drukket alkohol, ettersom hun var mindreårig.

De to søstrene er tilsynelatende ikke de eneste i familien som skal ha hatt et anstrengt forhold til alkohol.

I fjor sommer avslørte nemlig storesøster Rumer Willis at hun hadde holdt seg edru i over et halvt år.

«Jeg skal være den første til å si at jeg ikke er perfekt og at jeg noen ganger roter ting til. Men noen ganger gjør jeg ting riktig, og jeg vil gjerne dele dette med dere fordi jeg er veldig stolt av meg selv. I går feiret jeg seks måneder som edru. Det er ikke noe jeg planla, men etter den lange reisen med å komme hit jeg er i dag, så kan jeg helt ærlig si at jeg aldri i hele mitt liv har vært stoltere av meg selv. Tusen takk for all kjærlighet og støtte, og husk å være snill med deg selv», skrev hun.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «porno-dronningen»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer