Demi Moore og Bruce Willis:

Latterliggjorde eksmannen foran hans nye kone

- Du var som død for meg.

HARSELERTE: Lørdag kveld ble det arrangert en Bruce Willis-«roast» på Comedy Central i Los Angeles. Mange sperret opp øynene da ekskona til kveldens hovedgjest plutselig sto på scenen. Fra venstre: Demi Moore, Bruce Willis og sistnevntes kone, Emma Heming. Foto: NTB Scanpix
HARSELERTE: Lørdag kveld ble det arrangert en Bruce Willis-«roast» på Comedy Central i Los Angeles. Mange sperret opp øynene da ekskona til kveldens hovedgjest plutselig sto på scenen. Fra venstre: Demi Moore, Bruce Willis og sistnevntes kone, Emma Heming. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespillerne Bruce Willis (63) og Demi Moore (55) var lenge betraktet som et av de mest vellykkede parene i underholdningsbransjen, før de i 1998 sendte sjokkbølger gjennom Hollywood da de kunngjorde at de skulle skilles.

Duoen - som fikk tre døtre sammen - var på papiret gift i 13 år, men valgte altså å gå hver til sitt etter elleve år.

- Filmene sugde

Det var dermed mange som sperret opp øynene da Moore - 20 år etter bruddet - plutselig dukket opp på scenen lørdag kveld i anledning en Bruce Willis-«roast».

Ifølge Independent hadde store deler av kjendiseliten tatt turen til Comedy Central i Los Angeles for å se 63-åringen bli trukket fram og grillet for åpen scene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer