- Latterlig at dette blir gjort til et stort brudd

Denise Richards mistet raskt interessen for den 13 år eldre Nikki Sixx etter én måned.

BRUDD PÅ NYÅRET: Denise Richards og døtrene på stranda i Maui på nyåret. Nå er det kjent at det er slutt mellom henne og Nikki Sixx.  Foto: All Over Press
BRUDD PÅ NYÅRET: Denise Richards og døtrene på stranda i Maui på nyåret. Nå er det kjent at det er slutt mellom henne og Nikki Sixx. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter noen uker med dating, er forholdet mellom Bond-piken Denise Richards (39) og rockeren Nikki Sixx (52) over.

De to har vært naboer i årevis, og i desember begynte Charlies Sheens ekskjæreste å date Mötley Crüe-bassisten. Til UsMagazine bekrefter venner av paret bruddet, men understreker at de ikke rakk å bli veldig seriøse.

- Det er latterlig at dette blir gjort til en stort brudd. De var aldri eksklusive eller seriøse. Jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger de gikk ut sammen, sier kilden.

- De bestemte seg for å prøve det, og hun var ikke interessert. Slik er dating! Det er ikke noe stort, dramatisk brudd, sier kilden.

 Talspersonen til «The World Is Not Enough»-stjernen har ikke ønsket å kommentere saken overfor ukebladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ekteskapet vårt er i krise