- Latterlig å kritisere Jan Thomas

Johanna Grønneberg tok lærdom av motepolitet.

HELT ENIG: Da Jan Thomas kritiserte Johannas antrekk, var hun helt enig med ham. Den frittalende programlederen er alltid forberedt på kritikk når hun lar seg avbilde på den røde løperen.  Foto: Henning Jensen
HELT ENIG: Da Jan Thomas kritiserte Johannas antrekk, var hun helt enig med ham. Den frittalende programlederen er alltid forberedt på kritikk når hun lar seg avbilde på den røde løperen. Foto: Henning Jensen Vis mer

SEOGHØR.NO: Ukentlig kaster Se og Hørs motepoliti Jan Thomas (46) terning på norske kjendiser. Mang en kjendis har opplevd å få passet sitt påskrevet av ham, og ikke alle tar kritikken konstruktivt.

Flere norske kjendiser har gått hardt ut mot kjendisstylisten etter å ha fått dårlig resultat på terningen. I fjor kalte realitydeltager og artist Carina Dahl (28) Jan Thomas' kritikk for tragisk etter at hun fikk terningkast 1.

Også Dorthe Skappels (50) datter, Maria (27), raste mot Jan Thomas etter at han slaktet mammas røde dress

Programleder Johanna Grønneberg (33) synes kjendiser må tåle å få kritikk for hva de har på seg.

– Jeg synes det er latterlig med dem som kritiserer Jan Thomas. Når du stiller deg på en rød løper og smiler til kamera, så får du tåle hans vurderinger, sier den frittalende programlederen til Se og Hør.

Vi møter henne på lanseringsfesten for Lindex' Matthew Williamson-kolleksjon (bildet i svart under). Etter en lanseringsfest tidligere i høst, fikk Johanna en middelmådig tilbakemelding for antrekket hun hadde på seg (bildet i hvitt under).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer