- Latterlig å kritisere Jan Thomas

Johanna Grønneberg tok lærdom av motepolitet.

HELT ENIG: Da Jan Thomas kritiserte Johannas antrekk, var hun helt enig med ham. Den frittalende programlederen er alltid forberedt på kritikk når hun lar seg avbilde på den røde løperen.  Foto: Henning Jensen
HELT ENIG: Da Jan Thomas kritiserte Johannas antrekk, var hun helt enig med ham. Den frittalende programlederen er alltid forberedt på kritikk når hun lar seg avbilde på den røde løperen. Foto: Henning Jensen Vis mer

SEOGHØR.NO: Ukentlig kaster Se og Hørs motepoliti Jan Thomas (46) terning på norske kjendiser. Mang en kjendis har opplevd å få passet sitt påskrevet av ham, og ikke alle tar kritikken konstruktivt.

Flere norske kjendiser har gått hardt ut mot kjendisstylisten etter å ha fått dårlig resultat på terningen. I fjor kalte realitydeltager og artist Carina Dahl (28) Jan Thomas' kritikk for tragisk etter at hun fikk terningkast 1.

Også Dorthe Skappels (50) datter, Maria (27), raste mot Jan Thomas etter at han slaktet mammas røde dress

Programleder Johanna Grønneberg (33) synes kjendiser må tåle å få kritikk for hva de har på seg.

– Jeg synes det er latterlig med dem som kritiserer Jan Thomas. Når du stiller deg på en rød løper og smiler til kamera, så får du tåle hans vurderinger, sier den frittalende programlederen til Se og Hør.

Vi møter henne på lanseringsfesten for Lindex' Matthew Williamson-kolleksjon (bildet i svart under). Etter en lanseringsfest tidligere i høst, fikk Johanna en middelmådig tilbakemelding for antrekket hun hadde på seg (bildet i hvitt under).

– Jan Thomas skrev at han hadde forventet mer av meg. Da jeg leste det satt jeg hjemme i sofaen - og jeg tok meg i å nikke og tenke at jeg hadde forventet mer av meg selv jeg også, sier hun.

Johanna, som sist var å se i TLC-serien «Johanna: Prosjekt baby», innrømmer glatt at hun til tider har litt for mye selvtillit og litt for lite selvinnsikt når det gjelder mote.

– Jeg er en sånn som trenger Jan Thomas, jeg, sier hun.

- Jeg har for eksempel veldig brede skuldre, men valgte likevel en kjole med skuldeputer da jeg skulle på mitt første skoleball. Da mamma så meg i den, fikk hun tårer i øynene. Jeg trodde det var fordi hun syntes jeg var så fin, men sannheten er at hun ble lei seg av synet, sier en lattermild Grønneberg.