- Låten er basert på en kjip periode i livet mitt

Martin Blomvik rapper om den tøffe tiden i lørdagens Melodi Grand Prix. Se videointervju!

Publisert
Sist oppdatert
Se intervju med MGP-deltakeren og låtskriverne i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Martin Blomvik (25) fra Sula utenfor Ålesund står lørdag kveld på scenen i Florø, hvor han skal fremføre raplåten «Det Vakje Mi Tid».

Til Seoghør.no forteller 25-åringen at sangen handler om en vanskelig, selvopplevd periode.


Han har fått hjelp til å skrive låten av tidligere fotballspiller og «Norske Talenter»-deltaker Mats Weinholdt (27) og «Idol» og MGP-deltaker Bjørn Johan Muri (23).

- Det er en låt basert på en kjip periode i livet mitt, som jeg opplevde for et par år siden. Den handler om det å være på bunnen, men å erfare at det etter hvert blir bedre. Selv om det kan virke som verdens undergang der og da, sier Blomvik med glimt i øyet.

- Hva var det egentlig som gjorde tiden så kjip?

- Foreløpig så holder jeg det for meg selv, for det er litt for privat, sier han videre.

Det har også vært en givende prosess for låtskriverkompisene Muri og Weinholdt.

- Vi har opplevd hvordan ting har snudd for Martin. Fra å være helt nede, til å komme seg opp igjen, og det er det vi har prøvd med låten - å gjøre historien, som egentlig er ganske tung, til noe oppløftende og gøy å høre på, forteller låtskriver Mats.

Blomvik legger til:

- Det trenger ikke alltid være så trist. Man kan prøve å finne de positive tingene og gjøre at det blir litt mer livlig, og det er det jeg håper at folk kan «catche», og rett og slett bare smile og kose seg med låten.

- Hvordan klarte du å snu det til noe positivt, og å komme deg videre?

- Ved hjelp av disse to, som hjalp meg opp og fikk meg til å forstå at det finnes store verdier i livet - men at man bare må lære seg å grave dem fram på riktig måte.

Se og Hør vil lørdag være på plass i Florø, og klokken 19.30 kan du få med deg vårt direktesendte MGP-vorspiel med Ingeborg Heldal!


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer