Agnete Husebye:

- Lastet ned Tinder gull

«Kompani Lauritzen»-Agnete er klar for å date igjen.

TV-AKTUELL: Agnete Husebye er å se på «Kompani Lauritzen». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
TV-AKTUELL: Agnete Husebye er å se på «Kompani Lauritzen». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert

For tida får 14 kjente ansikt kjenne på oberst Dag Otto Lauritzens (66) knallharde militærtrening i «Kompani Lauritzen». En av deltakerne er 27 år gamle Agnete Husebye, også kjent som «Agnetesh».

Husebye har ved flere anledninger åpnet om at hun har hatt planer om å begynne å date. Det gjorde hun blant annet i et intervju med VG i fjor.

Da Se og Hør møter influenseren over en kaffe benyttes anledningen til å spørre hvordan det gikk med målet hun satte seg for et drøyt år siden.

- Jeg vet jeg har sagt det, men jeg klarte det ikke da, det gjorde jeg ikke, ler Husebye av spørsmålet.

Agnete Husebye blir pinlig berørt da hun og flere av de andre rekruttene får en lærepenge i Kompani Lauritzen. Video: TV 2 Vis mer

27-åringen gir likevel uttrykk for at det toget ikke har gått for hennes del. Faktisk har hun - igjen - bestemt seg for å prøve seg mer fram i dating-universet, og har tatt et bestemt tak.

- Nå har jeg lastet ned tinder gull, og tenkte at jeg bare skal dra på noen dates, rett og slett, sier hun med et lurt smil.

Influenseren lener seg tilbake og snakker fritt og entusiastisk om tankene hun har rundt det å date. Hun har lenge tenkt på å «få fart på de greiene her», som hun selv beskriver det som.

Faktisk har hun allerede begynt å dyppe tåen ut i vannet.

Det blir tårevått da deltakerne skal få sin første tilbakemelding i Kompani Lauritzen. Video: TV 2. Vis mer

Rett før nyttår var hun nemlig på en date, som viste seg å bli en god erfaring og en positiv opplevelse - til tross for at dette trolig ikke var mennesket hun skulle gifte seg med.

- Jeg synes egentlig det er kjempeskummelt, men jeg vet at jeg bare må si ja, og så må jeg bare stille opp og gjøre det.

- Det er jo litt kjedelig å ikke date også, men så er det veldig skummelt å gjøre det - så hva skal man velge? Det kjedelige komfortable, eller det gøye ukomfortable?, spør hun seg selv.

- Og jeg trenger egentlig bare å øve meg på dette. Det er en skikkelig treningssak. Men spør meg om et år igjen, så får du kanskje samme svar da, blunker hun.

LES OGSÅ: Avslører krisemøter i «Kompani Lauritzen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer