Låste seg inne på hotellrommet i 50 timer

- Jeg hater alt akkurat nå, skriver Rihanna etter besøket fra Chris Brown.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rihanna (24) har hatt et ekstremt hektisk program etter at hun ga ut sitt nye album Unapologetic og la ut på sin «777-turné» med fans og presse. Nå ser det ut til at det ble litt i meste laget for den vakre artisten, og Rihanna måtte ta en pust i bakken. 

Hun nektet nemlig å vise seg, og låste seg inn på hotellrommet sitt i London i 50 timer. 

- Fra morgengry til morgengry...Klarer fortsatt ikke å forlate sengen. Jeg hater alt akkurat nå, skrev stjernen på Twitter. 

Det spekuleres nå i om Rihannas dårlige humør kan skyldes problemer i kjærlighetslivet. Hun har den siste tiden gjenopplivet forholdet til Chris Brown (22) og søndag twitret hun bilde av eksen liggende i sengen hennes. 

24-åringen vil ikke fotograferes sammen med Brown, men legger heller ikke skjul på at de to igjen har funnet tonen. På Thanksgiving dro popstjernen fra New York til Berlin for å tilbringe kvelden med Brown.  

I tillegg skal alle konsertene ha tatt på, og Rihanna har fått problemer med helsen.

- Jeg hater å være syk! Jeg vil ikke gjøre noe eller snakke med noen akkurat nå! Jeg kan ikke en gang svelge og det er ikke bra, skrev hun på Twitter på søndag. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Oppfordrer til rusmisbruk  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer