Sharon Stone:

- Låste meg inne på badet med en flaske vin

Filmstjernen slet med å akseptere at hun ble eldre.

FEIENDE FLOTT: Sharon Stone har bikket 60, men holder seg fremdeles utrolig godt. Bildet er tatt i februar i år. Foto: NTB Scanpix
FEIENDE FLOTT: Sharon Stone har bikket 60, men holder seg fremdeles utrolig godt. Bildet er tatt i februar i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at en del Hollywood-stjerner bukker under for presset for å prøve å bevare sitt ungdommelige ytre ved hjelp av plastisk kirurgi eller kosmetiske inngrep.

Sharon Stone (62), som fikk status som sex-symbol etter rollen som heite Catherine Tramell i «Basic Instinct» i 1992, har tidligere uttalt at hun aldri har lagt seg under kniven, til tross for utallige tilbud.

Vis mer

- Jeg har ikke telling på hvor mange ganger plastiske kirurger har forsøkt å prakke på meg ansiktsløftninger. Det er ikke greit, har skuespilleren fortalt til magasinet Shape.

Nå avslører derimot trebarnsmoren at hun en periode i livet slet med tanken på å bli eldre, og å se hvordan kroppen forandret seg.

- På et punkt i 40-årene låste jeg meg inne på badet med en flaske vin og sa: «Jeg kommer ikke ut igjen før jeg aksepterer kroppen min fullstendig», deler hun med tyske Vogue, ifølge Contact Music.

Ting ble satt i perspektiv

I dag føler Stone seg derimot mye tryggere på seg selv og sin egen kropp. Det har hun innrømmet i godt voksen alder ved flere anledninger - senest i oktober i fjor.

I et intervju med bladet Allure fortalte filmstjernen at etter å ha blitt dømt for sitt utseende i en årrekke, er det først nå hun setter pris på egen figur.

- Jeg liker kroppen min mye bedre nå. Jeg er utrolig takknemlig for den. Da jeg var yngre fortalte alle meg hva som var galt med kroppen min. At jeg hadde for mye av det ene eller det andre, delte hun.

I 2001 ble Golden Globe-vinneren rammet av en massiv hjerneblødning som holdt på å koste henne livet. Dette bidro til å sette ting i perspektiv for filmstjernen.

- Målet mitt er faktisk å bli eldre for jeg vet hva alternativet er, har hun selv skrevet i et innlegg i Hollywood Reporter.

- Jeg blødde i hjernen i ni dager, og brukte to år på å lære å gå og snakke igjen. Jeg stammet da jeg kom hjem etter hjerneslaget og klarte ikke lese på to år, skrev hun.

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

Fikk ikke jobber

62-åringen lå på intensiven i over en uke og få overlever det hun gikk gjennom, delte hun videre.

- Jeg trenger ikke at noen skal prøve å få meg til å føle meg dårlig fordi jeg blir eldre. Det som får meg til å føle meg dårlig er de menneskene som tror at de ikke eldes. Det føles fantastisk å kunne snakke og ha et fullstendig vokabular. Jeg ble veldig ydmyk etter den reisen, fortsatte hun.

Sammen med eksmannen Phil Bronstein (69) har hun adoptivsønnen Ronan (19), og som alenemor adopterte Sharon også sønnene Laird (15) og Quinn (13). Hun har aldri lagt skjul på at situasjonen var tøff.

- Jeg kunne ikke arbeide, fordi kvinner som hadde fylt 40 i Hollywood ikke fikk jobber den gang, forklarte hun i intervjuet med Allure.

På sosiale medier viser også den flotte skuespilleren at hun i dag er trygg på seg selv og godt fornøyd med sitt eget ytre ved å dele både bikinibilder og selfies.

LES OGSÅ: Derfor vurderer filmstjernen å aldri date igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer