Låste døren og stjal overdel

Filmstjernen Amanda Bynes ble tatt på fersken av de butikkansatte.

LÅSTE SEG INNE: Amanda Bynes låste seg inne i et prøverom i to timer, og gjentatte ganger kunne sikkerhetsvaktene høre rare bankelyder fra rommet. Foto: FameFlynet
LÅSTE SEG INNE: Amanda Bynes låste seg inne i et prøverom i to timer, og gjentatte ganger kunne sikkerhetsvaktene høre rare bankelyder fra rommet. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Flere har bekymret seg for skuespilleren Amanda Bynes' (26) psykiske helse, etter at hun flere ganger den siste tiden har vist fram merkelig oppførsel.

Blant annet har hun blitt stoppet to ganger av politiet i løpet av kort tid, begge gangene uten gyldig førerkort. Søndag ble bilen beslaglagt som følge av opptrinnet.

Mandag fortsatte Bynes den merkelige oppførselen, da hun var på shopping i Hollywood. Nettstedet TMZ.com skriver at stjernen låste seg inne i et prøverom i nærmere to timer.

Ca. hvert tiende minutt kunne ansatte i klesbutikken Kin høre rare bankelyder fra prøverommet, men hver gang de spurte om det gikk bra, svarte Bynes at hun trengte mer tid.

Til slutt kom hun ut og betalte for et par sko og et par solbriller. Da hun forlot butikken, hadde hun tatt på seg en bikinioverdel som hun hadde under klærne. Dette fant butikkpersonalet ut, og Bynes hevdet hun «hadde glemt at hun hadde prøvd den».

Til slutt betalte hun også for overdelen og forlot butikken.

- Jeg var så bekymret for henne. Jeg vet ikke hva hun drev med der inne. Jeg tenkte kanskje at hun brukte narkotiske stoffer eller tok en overdose der inne, sa en sikkerhetsvakt ifølge TMZ.com.

Samtidig hevder Bynes selv at hun ikke rører narkotiske stoffer og at hun ikke har problemer. Heller ikke Amandas familie mener datteren har psykiske problemer, sier skuespillerens talsperson til nettstedet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her blir stjernens bil beslaglagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer