SLANKER SEG: Kim Kardashian vil ikke vise seg før hun klarer å miste babyvekten. Hun har ikke vist seg offentlig etter at hun fødte datteren North.  Foto: All Over Press
SLANKER SEG: Kim Kardashian vil ikke vise seg før hun klarer å miste babyvekten. Hun har ikke vist seg offentlig etter at hun fødte datteren North. Foto: All Over Press Vis mer

Låser seg inne til hun er kvitt babyvekten

Kim Kardashian er desperat etter å få tilbake sin sexy figur.

Publisert
SEOGHØR.NO: I juni fødte Kim Kardashian (32) sitt første barn og siden har man sett svært lite til verdens mest eksponerte realitykjendis. Ettbarnsmoren har alltid vært ekstremt aktiv på sosiale medier som Twitter, Facebook, Instagram og sin egen blogg, men etter at hun ble mamma har det vært stille rundt 32-åringen. 

Kardashian har heller ikke blitt fotografert ute etter fødselen. Det skal være hennes nye kropp som får Kim til å holde seg innendørs. TV-profilen er berømt for sin veldreide figur og skal nå være i full gang med et strengt treningsregime. 

 - Kims plan var å vise hvor fantastisk hun så ut etter fødselen og selge bilder og video for en stor sum, men nå er hun bekymret for at hun ventet for lenge. Kanskje ikke folk gleder seg til å se henne lenger, sier en kilde til Radaronline

Selv om hun ikke har blitt sett offentlig har TV-kameraer fulgt henne etter fødselen som en del av realityshowet «Keeping up with the Kardashians».

Nylig kom en annen etterlengtet baby til verden da hertuginne Kate fødte lille prins George og Kim skal ha ønsket den samme oppmerksomheten rundt North som Englands nye tronearving.

- Hele verden var spent på Kate Middletons kongelige baby og Kim håpet folk ville bry seg like mye om henne og nå er hun bekymret fordi det ikke skjedde.  

Flere kilder nær Kim har hevdet at kjæresten Kanye West (35) kontrollerer hennes minste bevegelse og at han ikke vil at barnemoren viser seg offentlig før hun er slank igjen. 

- Han vil ikke la Kim forlate huset, sier en kilde til nettstedet. 

Mange stjerner føler et enormt press for å bli kvitt babyvekten. Skuespiller Reese Witherspoon og popstjernen Jessica Simpson har slitt med å bli kvitt kiloene etter svangerskapet. Kristin Cavallari raste ned i vekt, og Snooki hevder at kroppen hennes er flottere i dag enn den var før hun fikk barn. 

LES OGSÅ: Ga hettegenser til den nyfødte prinsen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer