GIFTER SEG: Kjendisparet Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck forlovet seg i fjor.  Foto: Aftonbladet
GIFTER SEG: Kjendisparet Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck forlovet seg i fjor. Foto: AftonbladetVis mer

Lars Winnerbäck og Agnes Kittelsen planlegger snarlig bryllup

Lars Winnerbäck og Agnes Kittelsen har satt datoen for når de skal bli mann og kone.

SEOGHØR.NO: I fjor ble det kjent at den svenske artisten Lars Winnerbäck (40) og den norske skuespilleren Agnes Kittelsen (35) hadde forlovet seg. Paret har holdt kortene tett til brystet, og har avslørt svært lite rundt forlovelsen og det planlagte bryllupet.

Nå avslører derimot magasinet Hänt at Lars og Agnes planlegger bryllup før 17. juli. De har nemlig levert inn papirer til det svenske skatteverket, der det står at de har en frist før 17. juli på å gifte seg.

En kilde sier til Hänt at bryllupet vil stå mye tidligere enn det;

- Jeg tror det kommer til å skje i disse dager, røper kilden.

Lars Winnerbäcks pressekontakt, Annele Hencz Mortimer-Hawkins, bekrefter bryllupsplanene i en mail til avisen Expressen.

- Ja, det stemmer at Lars Winnerbäck skal gifte seg. Jeg vil ikke kommentere detaljer rundt bryllupet, siden Lars vil holde det helt privat, skriver hun ifølge avisen.

Gifter seg i Stockholm

Lars og Agnes ble sammen høsten 2013, og det var ikke før året etter at de viste seg offentlig sammen. Begge har et barn hver fra tidligere forhold.

GJESTET «SKAVLAN»: Agnes og Lars liker ikke å snakke om sitt privatliv, men i fjor høst gjorde de et unntak da de gjestet «Skavlan».  Foto: Aftonbladet
GJESTET «SKAVLAN»: Agnes og Lars liker ikke å snakke om sitt privatliv, men i fjor høst gjorde de et unntak da de gjestet «Skavlan». Foto: Aftonbladet Vis mer

Det samme bladet melder at bryllupet vil finne sted i Stockholm. «Kon Tiki»-stjernen, som bor i Oslo, har tidligere fortalt Se og Hør at hun og Lars vil fortsette å bo hver for seg - selv etter bryllupet.

– Vi har ingen planer om å flytte sammen. Det høres kanskje ikke så A4 ut, og er nok litt spesielt for mange, men vi ser på det som en ressurs. Han bor i Stockholm, jeg i Oslo. Det er egentlig veldig deilig å ha den løsningen. Når vi først er sammen, har vi det helt supert, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

Kittelsen har også lettet litt på slørt om hva som tiltrekker henne med Lars.

- Han er et reflektert, tenkende menneske (...) Jeg synes han er veldig, veldig klok. Og det er attraktivt, har hun sagt til VG.

BOR I HVER SIN BY: Vakre Agnes står snart brud, men paret vil fortsette å bo i hver sin by. Lars bor i Stockholm, mens Agnes vil bo i oslo.  Foto: Andreas Fadum
BOR I HVER SIN BY: Vakre Agnes står snart brud, men paret vil fortsette å bo i hver sin by. Lars bor i Stockholm, mens Agnes vil bo i oslo. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: - Det kjennes trygt og godt